banner388

Samsunlu ülkücülerin eylemi iptal oldu

Türkiye'de yaşanan çocuk istismarına ve cinayetlere karşı dikkat çekmek için toplanacağını açıklayan İlkadım Ülkü Ocakları eylemi iptal ettiğini açıkladı.

Samsunlu ülkücülerin eylemi iptal oldu

Türkiye'de yaşanan çocuk istismarına ve cinayetlere karşı dikkat çekmek için toplanacağını açıklayan İlkadım Ülkü Ocakları eylemi iptal ettiğini açıkladı.

05 Temmuz 2018 Perşembe 11:28
Samsunlu ülkücülerin eylemi iptal oldu

Samsun haber - Son dönemlerde Türkiye'de yaşanan çocuk istismarına ve cinayetlere dikkat etmek için İlkadım Ülkü Ocakları 8 Temmuz Pazar günü eylem yapacağını duyurmuştu.

EYLEM İPTAL EDİLDİ

Dün gerçekleşen 'Çocuk bedenime dokunma' eyleminde yaşanan olaylar nedeniyle İlkadım Ülkü Ocakları, Pazar günü gerçekleştirmeyi planladıkları eylemi iptal etti.

"PROVAKASYONLARA GEÇİ VERMEYİZ"

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş yaptığı açıklamada "Dünkü eylemde bazı provakatif durumlar olduğuna dair haberler aldık. Bazı gruplara destek veren hanımefendilerin sistematik olarak olayı sabote etmeye çalıştığını öğrendik. İçinden geçilen hassas dönemde bu kişilerin deneme gayretlerinin artarak devam edeceğini düşündüğümüz için Pazar günkü tepki yürüyüşünü iptal ettik. Katılımında yoğun olması bekleniyordu ama provokasyonlara geçit vermemek için yürütüşü iptal etti" diye konuştu.


SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ YAPILACAK

İlkadım Ülkü Ocakları Başkanı Can Berk Arslan, "Samsun'da Çocuk bedenime dokunma eylemine katılan bazı provokatörlerin eylemde gerginlik çıkardığını gördük. Bu nedenle çeşitli provokasyonlara geçit vermemek için Pazar günü düzenlemeyi planladığımız yürüyüşü iptal ettik. Bazı kesimlerce bu olaylar Gezi olaylarına çevrilmeye çalışıyor. Biz buna izin vermeyiz, devletimizin polisiyle, askeriyle kimseyi karşı karşıya getirtmeyiz. Çocuklara desteğimizi eylemle değil sosyal sorumluluk projesiyle göstereceğiz. Onları sık sık ziyaret edeceğiz, hediyeler alacağız, eğitimlerine destek vereceğiz. Kendi aramızda da gerekli toplantıları yaptık, en kısa sürede, en sağlıklı şekilde çalışmalara başlayacağız" dedi.
 

Son Güncelleme: 05.07.2018 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.