banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu turizmciler Müdür Acar ile ilk kez buluştu

Samsunlu turizmciler, Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Mehmet Acar ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

banner269

Samsunlu turizmciler Müdür Acar ile ilk kez buluştu

Samsunlu turizmciler, Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Mehmet Acar ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

14 Mart 2018 Çarşamba 10:35
Samsunlu turizmciler Müdür Acar ile ilk kez buluştu

Samsun haber - KATİD Başkanı ve North Point Hotel Koordinatörü Murat Toktaş’ın ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Mehmet Acar ile turizmciler arasında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya ayrıca turizmden sorumlu vali yardımcısı Recep Yüksel, TÜRSAB’a bağlı seyahat acenteleri ve KATİD üyesi oteller de katılım sağladı.

“POTANSİYALİMİZİ TAM OLARAK KULLANAMIYORUZ”

Vali Yardımcısı Sayın Recep Yüksel açılış konuşması yaparak, “Güzel bir birlikteliğimiz var, ortak hareket etmek adına paydaşlarımızla sık sık bir araya gelip yol haritamızı belirliyor ve güncelliyoruz. Turizm anlamında potansiyelimizi tam kullanamıyoruz. Bir katma değer üretmek için nerede takılıyorsak belirleyip önümüzdeki psikolojik yada diğer etkenleri temizleyip yolumuza devam etmeliyiz.” dedi.

SAMSUN ALTERNATİFLERE SAHİP”

Samsun’un turizm alanında bir çok alternatife sahip olduğunu belirten Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Acar, “Samsunda yapılması gereken ne varsa yapmak değer katmak için buradayım. Samsun turizm anlamında birçok alternatife sahip, bunları değerlendirip doğru bir strateji ile Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Şehrin hem otel hem de acente olarak profesyonel işletmelere sahip olması da bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Kültür ve Turizm müdürlüğü olarak sizlerin yanınızdayız bundan sonra hep birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu.

“ATAMA YAPILMASI SEVİNDİRİCİ”

Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atama yapılamasının kendilerini sevindirdiğini belirten KATİD başkanı Murat Toktaş ”Uzun süre boş kalan Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atamanın gerçekleşmesi sevindirici. Gerçekleşen atama sonrası sayın müdürümüzle ihtiyacımız olan ivmeyi yakalayacağımıza yeni projeler ile Samsun turizmine katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Birlikte yapacağımız çalışmalarımızla Samsun’a ekonomik ve imaj anlamında katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Biz sektörümüzle ilgili alınacak kararlarda ve yapılacak aktiviteler ile çalışmalarda birlikte hareket etmek istiyoruz.  Bu konuyu da sayın müdürümüzün önemsiyor olması bizleri mutlu etti” şeklinde ifade etti.

“BİR ÇOK SORUN ÇÖZÜLDÜ”

TÜRSAB BYK Başkanı Temel Uzlu ise “Alt yapı anlamında da samsun bölgedeki bütün illerden daha iyi durumda ve birçok sorunu çözülmüş. Şimdi bir kıvılcıma ihtiyacımız var. Meslektaşlarımızdan istediğimiz ise daha katılımcı olmaları. Sayın vali yardımcımızın tecrübesi ve sayın müdürümüzün istekli oluşu bizim için çok büyük şans” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.