banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu teknik adamdan umut veren açıklamalar

Samsunlu teknik direktör Mehmet Özdilek, TRT Spor'da Hayri Ülgen ile birlikte Samsun, Samsunspor ve Alpay Özalan ile konuştu.

banner269

Samsunlu teknik adamdan umut veren açıklamalar

Samsunlu teknik direktör Mehmet Özdilek, TRT Spor'da Hayri Ülgen ile birlikte Samsun, Samsunspor ve Alpay Özalan ile konuştu.

21 Eylül 2017 Perşembe 12:17
Samsunlu teknik adamdan umut veren açıklamalar

Samsun Haber - Samsunlu teknik direktör Mehmet Özdilek, TRT Spor'da katıldığı bir programda Samsunspor'daki kötü gidiş ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özdilek, "Samsun bir futbol şehri. Benim doğduğum şehir bu sorunları aşacaktır" ifadelerini kullandı.


SAMSUN FUTBOL KENTİ

TRT Spor'daki programda Hayri Ülgen ile konuşan Mehmet Özdilek, doğduğu şehir olan Samsun ve Samsunspor ile ilgili konuştu.


Samsunspor hakkında konuşan Mehmet Özdilek, "Samsun benim doğduğum şehir. Ben Samsunluyum. Alpay Hoca, sorunların çözümünü bulacaktır. Samsun bir futbol şehri. Muhteşem bir stadı ve taraftarı var. Ben bu sorunların üstesinden geleceklerine inanıyorum. Benim doğduğum şehir bu sorunları aşacaktır" ifadelerini kullandı.


"SAKIN KÜSME ALPAY HOCA"

Hayri Ülgen ise, Samsunspor ve teknik direktör Alpay Özalan ile ilgili olarak, “Samsunspor takımı, taraftarıyla bütünleştiğinde iyi sonuçlar alan bir takım. Bu sıkıntılı süreci atlatacaklarını düşünüyorum. Böylesine harika bir statta, taraftar desteği ile birlikte Samsunspor’un başarılı işler yapacağından eminim" dedi. Alpay hoca hakkında da konuşan Ülgen, "Ben inanıyorum ki lig sonunda sen bu takımı layık olduğu yere getireceksin kardeşim sakım ola küsme" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.09.2017 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gürkan 2017-09-21 13:37:23

KISACA ÖZETLİYEYİM: KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR

Avatar
KAAN TÜRK 2017-09-21 15:08:19

Kupa maçı neyse ancak; Altınordu' dan 4 tane yemenin ne açıklaması var.

Avatar
Cemalettin Ozcan 2017-09-22 15:06:19

Alpay iyi bir futbolcu olabilir ama asla Teknik Direktörlük ten anlamiyor sn.Özdilek. Sn.Mehmet Özdilek gerçek Samsun sporlu isen gel Samsunun başına ve yap Sansunsporu şampiyon.O zaman senin heykelin dikilir.