banner388

Samsunlu taksici bulduğu 42 bin TL'yi...

Samsun'da bir taksici bulduğu 42 TL'yi sahibine ulaşarak teslim etti.

Samsunlu taksici bulduğu 42 bin TL'yi...

Samsun'da bir taksici bulduğu 42 TL'yi sahibine ulaşarak teslim etti.

21 Ekim 2017 Cumartesi 16:50
Samsunlu taksici bulduğu 42 bin TL'yi...

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi'nde taksicilik yapan Mustafa Demir, taksisine aldığı kadın müşteriyi Rasathane Mahallesi Anneler Parkı'nda indirdi. Taksici Demir, arka koltuğunda unutulan bir poşeti farketti. Daha sonra bıraktığı kadın müşterini indirdiği yere giden taksici Demir, burada beklemeye başladı.


Poşeti unuttuğunu farkeden kadın panik içinde olay yerine giderek içinde para olan poşeti taksiciden teslim alarak büyük sevinç yaşadı.

Taksici Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Kadın müşteri araç satmış. Onun parasını aracımda unutmuş. Poşetin içinde parayı görünce hemen kadını bıraktığım yere giderek belki geri gelir düşüncesi ile hareket ettim. Bayan müşteri geri gelince kendisine teslim ettim. İyi ki geri dönerken yolda araca müşteri binmedi. Bir başka müşteri ben paranın araçta olduğunu fark etmeden araçtan parayı alabilirdi" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2017-10-22 23:17:25

Helal olsun...