banner388

Samsunlu şehit İlhan Hamlı için mevlit okutuldu

Samsunlu Pamuk Geçidi şehidi Astsubay İlhan Hamlı için mevlit okutuldu.

Samsunlu şehit İlhan Hamlı için mevlit okutuldu

Samsunlu Pamuk Geçidi şehidi Astsubay İlhan Hamlı için mevlit okutuldu.

21 Nisan 2017 Cuma 12:16
Samsunlu şehit İlhan Hamlı için mevlit okutuldu

Samsun haber - 18 Nisan 1992’de Doğubayazıt-Iğdır karayolu Pamuk Geçidi mevkisinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Astsubay İlhan Hamlı ve Mustafa Karaçimen, Erkan Iğdır, Naci Yıldırım için Bilal-i Habeşi Mescidi’nde mevlit okutuldu. Şehadetlerinin 25'inci yıldönümünde İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Bilal-i Habeşi Mescidi’nde okutuluna mevlitte Mescit İmam Hatibi Mehmet Oflaz tarafından  Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi-Şerif okundu, Kelime-i Tevhid çekildi. 

Şehit Hamlı’nın ağabeyi Ayhan Hamlı, "Biz her yıl Pamuk Geçidi’nde şehit edilen 4 kahraman astsubayımız için onların aziz ve latif ruhlarına bağışlanmak üzere mevlit programı düzenliyoruz. 2017 yılında bu defa 25.yıl mevlit programını düzenledik. Şehitlerimiz unutulmasın, ruhları şad, mekanları cennet olsun istiyoruz" diye konuştu.

Mevlit programınaa aynı zamanda  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Şehit Astsubay İlhan Hamlı’nın devre arkadaşı emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Saatçi, Samsunlu şehit babaları; Mehmet Altunoğlu, Rahim Özay, Celal Özer Arslan Topkaya, Gazi Polis Memuru Hasan Yıldız, Yenidoğan Mahallesi sakinleri ve şehit yakınları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.