banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu şehit gözyaşlarıyla karşılandı

Şehit olan Samsunlu Hava Pilot Üsteğmen Yasin Boy, Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda gözyaşlarıyla karşılandı.

banner269

Samsunlu şehit gözyaşlarıyla karşılandı

Şehit olan Samsunlu Hava Pilot Üsteğmen Yasin Boy, Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda gözyaşlarıyla karşılandı.

23 Mart 2018 Cuma 13:27
Samsunlu şehit gözyaşlarıyla karşılandı

Samsun haber - Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde eğitim uçuşu sırasında F-16’nın düşmesi sonucu Samsunlu Hava Pilot Üsteğmen Yasin Boy, şehit oldu. Adana İncirlik Hava Üssü’nde yapılan törenin ardından uğurlanan şehit Yasin Boy'un naaşı askeri törenle Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda karşılandı.

Türk Hava Kuvvetleri’ne ait kargo uçağında aynı zamanda şehidin eşi Çağla Boy, 4 yaşındaki oğlu Meriç Eymen Boy, kardeşi Astsubay Çavuş Levent Boy ve görev arkadaşları da geldi.

Şehidin naaşını gören annesi Güllü Boy, babası Ramazan Boy, dedesi Recep Boy ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu. 


Anne Güllü Boy, oğlunun tabutunun cenaze aracına götürüldüğü sırada “Gözümün nuru Yasin’im. Beni de götür oğlum. Ama ben gelemem. Meriç’e bakacağım. Yasin bana ayaklarını verdin bak. Ayakta duramıyordum oğlum” dedi. Şehidin naaşı daha sonra İlkadım ilçesinde bulunan baba ocağına götürüldü. 

Düzenlenen askeri törene ağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, adli ve askeri erkan katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.