banner388

Samsunlu şehit dualarla anıldı

Samsun'un Alaçam ilçesinde Şehit Savaş Topal, mezarı başında dualarla anıldı.

Samsunlu şehit dualarla anıldı

Samsun'un Alaçam ilçesinde Şehit Savaş Topal, mezarı başında dualarla anıldı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 13:57
Samsunlu şehit dualarla anıldı

Samsun haber - Bingöl-Muş karayolu Kardeşler Köyü yakınlarında 18 Eylül 2012 tarihinde PKK'lı teröristler izinden dönen silahsız ve sivil askerlere saldırmıştı. Uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda Savaş Topal, şehit olmuştu. Şehit Topal, Alaçam ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde bulunan mezarı başında dualarla anıldı.

Tam 5 yıl önce şehit olan Topal Yenice Mezarlığı'nda Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından İlçe Müftüsü Mehmet Süsüm tarafından dua yapıldı. 

"BU GÖREVDİR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, "Şehidimizin 5'nci şehadet yılında onun aziz ruhunu yad etmek, hatırlamak ve tüm şehitlerimizi hatırlamak, onlara dualarımızı göndermek Allah katında en temel borcumuz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte şehit ailelerimizi yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. İyi günlerinde kötü günlerinde yanlarında olmayan çalışıyoruz. Bu bir marifet değil görevdir. Şehidimizi unutmamak, unutturmamakta en büyük görevimizdir" dedi.
 

Son Güncelleme: 18.09.2017 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.