banner388

Samsunlu şehidin acı haberi iftar öncesi ulaştı!

Diyarbakır iline bağlı Lice ilçesinde terör örgütü ile askeri ekip arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 26 yaşındaki Samsunlu Uzman Çavuş Gökhan Bayram şehit düştü.

Samsunlu şehidin acı haberi iftar öncesi ulaştı!

Diyarbakır iline bağlı Lice ilçesinde terör örgütü ile askeri ekip arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 26 yaşındaki Samsunlu Uzman Çavuş Gökhan Bayram şehit düştü.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 19:48
Samsunlu şehidin acı haberi iftar öncesi ulaştı!

Samsun Haber- Diyarbakır iline bağlı Lice ilçesinde terör örgütü ile askeri ekip arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 26 yaşındaki Samsunlu Uzman Çavuş Gökhan Bayram şehit düştü.


Diyarbakır iline bağlı Lice ilçesinde terörist güçler ile güvenlik güçleri arasında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın acı haberi Samsun’da birlikte yaşadıkları anneannesinin evindeki annesi ve akrabalarına ulaştı. Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın Samsun’un İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi Uzun Sokak'ta yaşayan anneannesinin evini ziyaret eden Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, yürekleri dağlayan haberi anneannesi ve annesine vererek başsağlığı diledi. Haberi alan şehidin akrabaları gözyaşları içinde taziye evine koşarken, evin etrafı Türk bayrakları ile donatıldı.


İki kardeş olan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın bekar olduğu, anne-babasının daha önce ayrıldığı, babası Hakan Bayram'ın Trabzon'un Of ilçesinde yaşadığı bilgisine ulaşıldı.
Şehit Bayram'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Büyük Cami’de kılınacak olan cenaze namazının sonrasında Kıranköy Mezarlığı’ndaki şehitlikte sonsuzluğa uğurlanacak.
Diğer yandan bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmalarda Samsun'a son bir haftada 3 şehit ateşi düştü.

Son Güncelleme: 01.06.2017 14:46
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberşehitSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsizz 2017-05-31 20:46:07

İşimiz kan aglıyor

Misafir Avatar
emin karagüzel 2017-06-01 04:50:14 @isimsizz

isimsizz; için kan ağlamasın kafire aman vermemek için can verdi, Mekanı cennet olsun.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yıldırım 2017-05-31 23:51:42

Allah rahmet etsin,mekanı cennet oldun.ailesine Allah sabır versin

Avatar
emin karagüzel 2017-06-01 04:46:36

Allah cc imanlı vatan evlatlarına rahmet eylesin, kafirler bilsinki memleketimizde dini vatanı için şehit olmaya hazır milyonlar vardır. Allah cc şehit olmayı bizlerede nasip etsin.

Avatar
Nurettin 2017-06-01 09:56:04

İçimiz yanıyor hergün bir evladımız türk halkının başı sağolsun

Avatar
BARIŞ SEÇKİN 2022-04-28 13:17:51

MEKANIN CENNET OLSUN GÖKHANIM.