banner388

Samsunlu sanayiciler dikkat: Son gün 30 nisan

Samsunlu Sanayicilerin dikkatine… Yıllık işletme cetvellerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bildirilme süresi 30 Nisan’da bitiyor.

Samsunlu sanayiciler dikkat: Son gün 30 nisan

Samsunlu Sanayicilerin dikkatine… Yıllık işletme cetvellerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bildirilme süresi 30 Nisan’da bitiyor.

07 Nisan 2017 Cuma 17:47
Samsunlu sanayiciler dikkat:  Son gün 30 nisan

Samsun Haber - Sanayi Sicil Belgesi sahibi işletmelerinin yıllık işletme cetvellerini bildirme süreleri 30 Nisan itibari ile doluyor. Sanayi Sicil Belgesi sahibi işletmeler 2016 yılına ait (Yıllık ciro bilgisi, kapasite kullanım oranı bilgisi, çalışan sayısı, tüketilen enerji, üretim şekli, ve atık madde) gibi bilgileri içeren yıllık işletme cetvellerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı web sayfasında bulunan e-hizmetler bölümünden online olarak 30 Nisan 2017 tarihine kadar bildirmeleri gerekiyor.

“Aksaklık Yaşamamak İçin Son Güne Bırakmayın”

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, “Sanayicilerimizin 914.00 TL’lik idari para cezasına muhatap olmamaları için 30 Nisan 2017 gün sonuna kadar beklenilmeden 2016 yılı bilgilerini içeren Yıllık İşletme Cetvellerinin girişlerinin yapılarak, İnternet ortamındaki online girişlerin son gün olan 30 Nisan’da sistemde yoğunluk olacağı ve olası sistem arızalarının olabileceği dikkate alınarak son güne bırakılmaması tavsiye ederim” dedi.

Para Cezası Var

Her yıl 1 Ocak -30 Nisan tarihleri arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bildirmeleri gereken yıllık işletme cetvellini bu tarihler arasında bildirilmeyen Sanayi Sicil Belgesi sahibi işletmelere ilgili kanun gereği 914.00 (Dokuzyüzondört) TL idari para cezası kesiliyor.

Yasir BABA

Son Güncelleme: 07.04.2017 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.