banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu sanatçı isyan etti

Rumelihisarı’nda yaşayan Samsunlu sanatçı isyan etti. Kral lakaplı sanatçı "Bazı ülkelerden daha kalabalık bir yer oldu" dedi.  

banner269

Samsunlu sanatçı isyan etti

Rumelihisarı’nda yaşayan Samsunlu sanatçı isyan etti. Kral lakaplı sanatçı "Bazı ülkelerden daha kalabalık bir yer oldu" dedi.  

10 Ekim 2017 Salı 09:46
Samsunlu sanatçı isyan etti

Samsun haber - İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Boğaziçi'nde yer alan Rumelihisar'da oturan Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay, İstanbul trafiğine isyan etti.

Pazar günü eşi Sevim Emre ile birlikte kahvaltıya giderken görüntülenen ünlü sanatçı “Hafta sonları burada otomobille yol almak imkansız. Allah’tan mekanlar yakın da yürüyerek gidebiliyoruz. İstanbul her geçen gün büyüyor, bazı ülkelerden daha kalabalık bir yer oldu” dedi.


 

Hürriyet / Cenker TEZEL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-10 10:30:26

Millete akıl verip güya akil insan olacağına yaranmaya yandaş olmaya çalıştığınız siyasilere iletseydiniz bu sorunları. Ne idiğü belirsiz 5 milyon cahil cühelayı kim doldurdu ülkeye? Şimdi hikaye anlatıyorsunuz.

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-10-10 12:22:02

Sanatçılığına sözümüz asla olamaz ama,bir Gerçek Sanatçi gibi maalesef Ülkenin sorunlarına DİK duramadin.Keşke sende gucluden yana olacağına garip gurabadan ve ezilenden yana olabilseydin.

Avatar
KAAN TÜRK 2017-10-10 09:57:27

Vah vah incileriniz mi döküldü...

Avatar
sedat55 2017-10-10 12:52:45

Karadeniz müziğine hiçbir katkısı yok bundan sonrada olmaz bı volkan konak yetişti yanında bildiğim. Karadeniz müziği ile ilgili ne bir bestesu var nede katkısı.tamam branşı değil ama enaz bir kamil sönmez kadar yapabilirdi.