banner388

Samsunlu polisi şehit eden teröristler öldürüldü

İstanbul’da Vodafone Arena Stadyumunda düzenlenen bombalı saldırıda polis memuru Mustafa Öztürk'ü şehit eden teröristler öldürüldü.

Samsunlu polisi şehit eden teröristler öldürüldü

İstanbul’da Vodafone Arena Stadyumunda düzenlenen bombalı saldırıda polis memuru Mustafa Öztürk'ü şehit eden teröristler öldürüldü.

03 Ağustos 2017 Perşembe 14:19
Samsunlu polisi şehit eden teröristler öldürüldü

Samsun haber - Vodafone Arena Stadyumunda 2016 yılında Beşiktaş- Bursaspor maçında terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda polis memuru Mustafa Öztürk şehit olmuştu.

Polis Memuru Mustafa Öztürk’ün babası, Jandarma Komutanı Ercan Yaşin’in kendisini arayarak ‘Samsunlu yavrularımızı şehit eden teröristlerin öldürüldüğünü’ söylediğini açıkladı.

"KATİLLER ÖLDÜRÜLDÜ"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret eden Mustafa Öztürk’ün babası Ahmet Öztürk, “Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman başımızın üstünde yeri var. Mustafa Öztürk evladımızın da şehit düştüğü bombalı saldırı tüm ülkemizi derinden etkilemişti. Hainlerin kahpe saldırısı sonucu şehadet şerbetini içen evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim milletimiz öyle bir millet ki, evladı şehit olunca dimdik ayakta durur. Bu duruş dosta güven, düşmana korku verir. Son zamanlarda Samsun’umuzdan çok şehit verdik. 2 günde bir Samsun’umuza şehit haberi geldi. Kahrolduk, yıkıldık. Ama bütün hainler bir bir temizleniyor. Dün eski Jandarma Komutanlarımızdan Ercan Yaşin beni arayarak terör örgütünce şehit edilen Samsunlu yavrularımızın katillerinin öldürüldüğünü söyledi” dedi.

"ARTIK KAHRAMAN BİR ORDU VAR"

Komutan Yaşin’in verdiği habere çok sevindiğini açıklayan Öztürk, “Devletimiz, canını yakan tüm unsurları tek tek yok ediyor. Sonlarının geldiğini bilen teröristler var gücüyle saldırıyor. Ama artık yılmadan, yıkılmadan karşılarında savaşan kahraman askerlerin olduğu bir ordu var. Hainlerden arınmış bir ordu var. Bu vesileyle, vatanın korunması sırasında şehadet şerbetini içen tüm vatan evlatlarına rabbim rahmet eylesin. Acı ailelere ve Türk milletine sabır ihsan eylesin” dedi.

Son Güncelleme: 03.08.2017 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.