banner388

Samsunlu polis Atakan Arslan şehit düştü

Diyarbakır'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli kaçarken ateş açması sonucu Samsunlu polis memuru Atakan Arslan şehit düştü. 

Samsunlu polis Atakan Arslan şehit düştü

Diyarbakır'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli kaçarken ateş açması sonucu Samsunlu polis memuru Atakan Arslan şehit düştü. 

30 Mayıs 2020 Cumartesi 18:05
Samsunlu polis Atakan Arslan şehit düştü

Samsun'a şehit ateşi düştü. Diyarbakır'da görev yapan Samsunlu polis memuru Atakan Arslan dur ihtarına uymayan şüpheli şahsın silahla ateş açması sonucu şehit düştü. 

Saat 15.00 sularında Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili Diyarbakır Valiliği açıklamada bulundu. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Polis ekibimizin durumundan şüphelenilen üç şahsa kimlik kontrolü yapmak amacıyla yaklaşması esnasında, şahıslardan birinin tabancayla ateş etmesi sonucu polis memuru meslektaşımız Atakan Arslan yaralanmış ve sevk edildiği hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Saldırının faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için güvenlik kuvvetlerimiz tarafından operasyonlara başlanılmıştır. Menfur saldırı olayında şehit olan meslektaşımıza yüce Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Polis memuru Atakan Arslan'ın Samsun Çarşamba kütüğüne kayıtlı olduğu evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.


 

Son Güncelleme: 30.05.2020 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
umut 2020-05-30 18:25:49

Bu şerefsizler milletin parasını yiyip içimizde rahat geziyorlar işte mecliste açık açık terörü destekliyor yüzümüze karşı haykırıyorlar bunlara ülkenin içinde fırsat vermemek lazım boyunlarını koparacaksın Şimdi bu şehidimizin günahı ne görevini yapıyor ve çoluk çocuğu anası babası ne yapsın Allahım sabır versin ruhun şaad olsun canım gardaşım

Avatar
canikli7510 2020-05-30 18:50:34

Canım kardeşim mekanın cennet olsun.Rabbim şehadetini kabul etsin.

Avatar
Cengiz Çetin 2020-05-30 18:56:29

Allah(c.c.) rahmet eylesin. Yakınlarına sevenlerine sabır nasip eylesin.

Avatar
Hacer 2020-06-01 09:29:59

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun