banner388

Samsunlu öğrenciler Almanya’da staj yapacak

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) öğrencileri, hazırlanan proje kapsamında Almanya’nın Wesselling kentinde staj yapacak.

Samsunlu öğrenciler Almanya’da staj yapacak

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) öğrencileri, hazırlanan proje kapsamında Almanya’nın Wesselling kentinde staj yapacak.

11 Ağustos 2017 Cuma 14:41
Samsunlu öğrenciler Almanya’da staj yapacak

2018 yazında staj için Wesselling’e gidecek olan öğrenciler,  Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı camilerde imam-hatiplik, Kur’an kursu öğreticiliği ve müezzinlik yaparak stajlarını tamamlayacak.
 
AİHL okulu İngilizce öğretmeni Ahmet Boylu öncülüğünde hazırlanan “Erasmus+ Ana Eylem 1: Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği” projesi, hibe kazana 526 proje içerisinde hibeyi almaya hak kazanan tek İmam Hatip Okulu projesi olma özelliğiyle büyük bir başarıya imza attı.

Öğretmen Ahmet Soylu: “Öğrencilerin okulun camisinde ve çevredeki camilerde yaptıkları mesleki uygulamanın benzerini Almanya’daki camilerde yapacak olmaları, mesleki yeterliliklerinin yanı sıra yabancı dil yeterliliklerini ve becerilerini artıracağı muhakkaktır. Projemizin hedeflerinden biri de öğrencilerimizin Batı dillerinden en az birini ana dili gibi konuşabilmesidir” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 12.08.2017 10:14
Anahtar Kelimeler:
AlmanyaStajAihlSamnsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2017-08-11 16:26:27

AB projeleri baya bir hedefini bulmuş, artık kaynaşır gençler..

Avatar
Ahmet 2017-08-11 16:36:52

İlk önce çevresindeki yol ve alt yapı sorununu çözsünler öğrenciler çamurlu ve karanlık yollarda yürümek zorunda kalmasınlar yani ilk önce okullarına rahat gitsinler sonra Almanya'ya giderler atakum belediyesine duyururlar...

Avatar
Omer arif 2017-08-11 19:38:25

Ingilizce egitim yapan bir okulun almanyaya gitmeside oldukca mantikli!

Avatar
Almanya mi 2017-08-11 22:20:47

Almanya da staj mi olur mu öyle şey Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediklerini bunlar duymuyor mu. Almanya fetöcüleri koruyor ilişkilerimiz kötü Almanyada staj işi buna rağmen nasıl olur. Olmamız bu okul idaresi Cumhurbaskanimizida mi dinlemiyor

Avatar
Bahtiyar 2017-08-12 16:51:59

Staj neden müslüman bir ülkede gerceklesmiyor,arabistan misali......iki de bir avrupaya laf atiyoz ya ondan soruyorum