banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu O Ailenin Artık Bir Evi Var

Samsun'un Bafra ilçesinde çöplerden atık toplayarak geçimini sağlayan ve iki odalı bir evde kötü şartlarda yaşamaya çalışan aileye yeni bir ev yapıldı.

banner269

Samsunlu O Ailenin Artık Bir Evi Var

Samsun'un Bafra ilçesinde çöplerden atık toplayarak geçimini sağlayan ve iki odalı bir evde kötü şartlarda yaşamaya çalışan aileye yeni bir ev yapıldı.

21 Eylül 2016 Çarşamba 09:29
Samsunlu O Ailenin Artık Bir Evi Var

Samsun'un Bafra ilçesindeki Kemalpaşa Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk babası 48 yaşındaki Süleyman Yursel'in yürek burkan dramına Başkan Şahin son verdi. Kiraladığı iki odalı evde zor şartlar altında yaşamaya çalışan Süleyman Yursel'in dram dolu yaşamının basına yansıması sonucunda aileyi ziyaret eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve Mahalle Muhtarı Salih Soylu gördükleri manzaradan etkilenerek çalışma başlattılar. Mahalle muhtarı Salih Soylu'nun önerliğinde mahallelinin dayanışmasıyla önce bir arsa alındı. Daha sonra alınan bu arsaya Belediye Başkanı Şahin'in talimatıyla ev yapıldı ve Yursel ailesinin yürek burkan dramı da son buldu.

Yeni evlerinde aileyi ziyaret eden Başkan Şahin, "Basında çıkan o haber üzerine aileyi ziyaret ettik. Muhtarımızın önderliğinde mahallenin dayanışmasıyla arsa temin edilince, belediye olarak bize de görev düştü. Biz de kısa sürede gerçekten güzel bir ev yaptıkdık ve böyle bir aileyi sevindirdiğimiz için çok mutluyuz, huzurluyuz. Bu şekilde yaptığımız yada onardığımız evler var. Belediye hizmetlerinin yanında, sosyal amaçlı da hizmet vermeye gayret ediyoruz” dedi.

Evin yapılmasında katkısı olanlara teşekkür eden Süleyman Yursel, “Ben çöp topluyorum ve bununla geçiniyorum. Belediye Başkanıma ve mahalle muhtarıma çok teşekkür ediyorum”dedi. Süleyman Yursel'in eşi Fatma Yursel, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Mahalle Muhtarı Salih Soylu’ya teşekkür ederken sevinç gözyaşları döktü.
 

Son Güncelleme: 21.09.2016 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
açelya 2019-12-02 21:18:21

Çok tşk sayın başkanım

Avatar
Ferhat yursel 2020-09-08 17:52:34

Allahım abime Allah bi ev nasip etti