banner388

Samsunlu muhtar isyan etti

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan bir muhtar yollarının yapılmaması nedeniyle isyan etti.

Samsunlu muhtar isyan etti

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan bir muhtar yollarının yapılmaması nedeniyle isyan etti.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 10:35
Samsunlu muhtar isyan etti

Samsun haber - Samsun'un Vezirköprü ilçesi Boğa Mahallesi Muhtarı Süleyman Keskin, Mahalle yollarının bozuk olduğunu söyleyerek belediyenin çalışma yapmamasından yakındı.

Muhtar olduktan 3 say sonra sel felaketi yaşandığını ifade eden Süleyman Keskin, "Selde köyümüzün ulaşımını sağlayan yolumuz büyük ölçüde tahrip oldu. Tabiî ki biz Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerine bunu ilettik; “Bugün yapacağız, bu ay yapacağız, bu sene yapacağız” diyerek üç yıl geçti ve bu arada yolun bütün bölümleri köstebek yuvasına döndü. Araçların ulaşımı tamamen zorlaştı. 3 km yol oldu 10 km. Çünkü her taraf çukur, vatandaş haklı olarak isyan etmeye başladı. Muhtarı suçlamaya başladılar. Biz Büyükşehir Belediyesinin Vezirköprü sorumlularına her seferde mağduriyetimizi bildirdik ve hep kandırıldık. Halk isyan etmeye başladı. Çünkü ulaşım çekilmez hal aldı. Artık kendimize muhatap bulamaz hale geldik. Vatandaş 50 traktörle Havza Caddesindeki Fen İşlerinin önüne çakıl taşı dökmek istedi. Ancak vatandaşı durdurmak hiç de kolay olmadı, zor ikna ettik. Haklılarda! Çünkü yolda gitmenin mümkünü yok" dedi.

"ÖLÜM TEHLİKESİ GEÇİRDİM"


Vatandaşların yetkililere haklarını helal etmediğini belirten Muhtar Keskin, "Biz bu yetkililere ne yaptık ki bize bu ızdırabı çektiriyorlar diyorlar. Buradan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanıma sesleniyorum; kurmaylarınla beraber Boğa mahallesine geleceksin, çayımızı içeceksin, halkın ne kadar haklı olduğunu göreceksin. Ben burada vatandaşım adına konuşuyorum. Kimseye saygısızlık yapmak niyetim yok. Ceketimizi ilikleyip rica ediyoruz. Sesimizi duymuyorlar, tepki gösteriyorum muhalefet yapıyor diyorlar. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Kendim 19 Temmuz 2016’da ciddi bir kaza geçirdim. Allah böyle bir kazayı hiçbir vatandaşımıza yaşatmasın. 11 tane kaburga kemiğim kırıldı ve ambulans geldi, köyümden Vezirköprü’ye gelene kadar 30 dakika geçti. Bu esnada yolların kasisli, bozuk oluşundan kırılan kemik akciğerime battı. Ölüm tehlikesi geçirdim. Ben duygu sömürüsü yapmıyorum. Daha yaşamam gerekiyormuş, yaşıyorum. Böyle bir olaylara sebebiyet verilmemesi için bu yolların yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Vezirköprü Özlem
 

Son Güncelleme: 29.07.2017 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nihatbalcı 2017-07-30 21:19:00

Gidemediğin yer senin değildir