banner388

Samsunlu Melek ninenin Cumhurbaşkanı sevgisi

Samsun'da yaşayan 67 yaşında Melek nine billboarddaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını severken görüntülendi.

Samsunlu Melek ninenin Cumhurbaşkanı sevgisi

Samsun'da yaşayan 67 yaşında Melek nine billboarddaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını severken görüntülendi.

23 Eylül 2017 Cumartesi 11:04
Samsunlu Melek ninenin Cumhurbaşkanı sevgisi

Samsun haber - Samsun'un Çarşamab ilçesinde meydana gelen olayda 67 yaşındaki Melek Alkan, billboarddaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını sevip tozunu alırken görüntülendi. Melek nine en büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmak olduğunu söyledi.

Çarşamba ilçesinde virane bir evde tek başına yaşayan Melek nine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayrete düşürdü.  Melek nine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını nerede görse önce silip sonrada öpüyor. İlçede bulunan billboardda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını silip sonrada öpmesi bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Melek nine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisinden dolayı harabe evinin her tarafını fotoğraflarıyla donattı.

"YANINA GİTMEK ÇOK İSTİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyen Melek Alkan, "O benim öz kardeşim gibi. Onun eşini de gelinim olarak kabul ediyorum. Sokakta onun fotoğrafını görünce dayanamadım. Tozlanmıştı, ben de temizleyip sildim. Cumhurbaşkanı buraya geldiğinde onun mitinglerine gidiyorum. Eğer kabul ederse Ankara’ya onun yanına gitmeyi çok istiyorum. Onları görünce dünyalar benim olur. Onunla tanışmak istiyorum. Cumhurbaşkanı’ndan sadece sokak kedi ve köpeklerine yardım etmesini isteyeceğim. Başka bir şey istemem. Ben hayvanları çok seviyorum” dedi.

"TEMİZLİK YAPIYOR ZANNETTİM"

O anları cep telefonuyla görüntüleyen Orhan Çakıcı ise, "Tesadüfen oradan geçerken Melek teyzeyi gördüm. Kendisi zaten Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Ben bir an temizlik falan yapıyor zannettim. Baktım ki silip sonra da öpüyor. Görünce ben de çok duygulandım ve kayıt altına aldım” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
caki laz 2017-09-23 18:25:29

Allah sana akıl fikir versin hayır ne oluoz birini sevmesi.saygı duyması delilikmidr.bugün karnin doyuyosa . açıkta kalmadiysan birini yakana. yapismiosa.devletimizin büyüyü liderimiz dir

Avatar
KY 2017-09-23 11:39:34

Allah akıl fikir versin.

Avatar
Ismail Hakki Şan 2017-09-23 22:42:21

Tatlı insanlar vardır sözleri ile mutluluk saçarlar etraflarina benim için en tatlı insanların başında sen geliyorsun teyze,, Tüm Türkiye Seninle Gurur Duyuyor, Sayin Cumhurbaşkanimiz Resmini Görür InşAllah

Avatar
Ismail Hakki Şan 2017-09-23 23:07:49

Tüm Türkiye Seninle Gurur Duyuyor, Seni Seviyoruz Teyze