banner388

Samsunlu Makina Mühendisinden Adaylık Açıklaması

Makina Mühendisi Barış Kaygusuz, CHP Milletvekili Aday Adaylığını yaptığı basın açıklamasında açıkladı. 

Samsunlu Makina Mühendisinden Adaylık Açıklaması

Makina Mühendisi Barış Kaygusuz, CHP Milletvekili Aday Adaylığını yaptığı basın açıklamasında açıkladı. 

02 Mayıs 2018 Çarşamba 19:34
Samsunlu Makina Mühendisinden Adaylık Açıklaması

Samsun haber - Makine Mühendisi Barış Kaygusuz, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adaylığını yaptığı basın açıklamasında açıkladı. Çevresinin desteği ile aday adayı olmaya karar verdiğini açıklayan Kaygusuz, “Bugün burada CHP Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Sosyal demokrat düşünceye sahip bir çevreden ve aileden geliyorum. Laik Demokrat cumhuriyete, sosyal demokrat öğretiye sadakat ile bağlıyım. Partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptım. 1999 yılından bu zaman kadar CHP üyesiyim. Merkez ilçe ve il yönetim kurullarında görev aldım. Sosyal ve ticari çevremin ve partili dostlarımızın destek ve teşviki ile aday adayı olmaya karar verdim” şeklinde konuştu. 

“Önemli bir görev olarak değerlendiriyorum”

Başvurunun ülke ve parti adına önemli bir görev olduğunu söyleyen Kaygusuz, “CHP’yi Samsun içinde ve Samsun ilinin TBMM’si çatısı altında temsil etmeye yetkin olduğumu düşünüyorum. Bu konuda kendime güvenim tamdır. Umarım parti genel merkezimizin takdiri ile aday adaylığım olumlu karşılanır. Bu başvuruyu partim ve ülkem için önemli bir görev olarak değerlendiriyorum. 24 Haziran seçimlerinin Samsun’a, ülkemize, partimize ve diğer aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsuna Vekil Olmak 2018-05-03 09:24:46

Parti içinden gelmesi işin belli görevlerle olgunlaşıp aday olunması doğru bir süreç.
Samsun'u bilen Samsun'da insanı bilen, bir dünya görüşüne sahip , dünyayı takip edebilen eğitim, lisan ve vizyon sahibi vekilleri listelere koymaları partilerden temel beklentimiz. Gözünüzle haritayı dolaşın Kara yolu demiz yolu deniz yolu hava yolu olup da bu kadar beklemeye bırakılmış bir şehir gösteremezsiniz. Samsun'u 3. sayfa haberlerinden 1. sayfa haberlerine taşıyacak genç dinamik vekiller istiyoruz. Samsun'a Vekil olacak Millet vekili istiyoruz. Bu gibi gençlerin sayısı artsın istiyoruz.