banner388

Samsunlu kuaförden büyük başarı

Samsun'da yaklaşık 10 yıldır kuaförlük yapan Hüseyin Alkan, Londra'daki yarışmada Türkiye'yi temsil edecek.

Samsunlu kuaförden büyük başarı

Samsun'da yaklaşık 10 yıldır kuaförlük yapan Hüseyin Alkan, Londra'daki yarışmada Türkiye'yi temsil edecek.

10 Ekim 2017 Salı 13:27
Samsunlu kuaförden büyük başarı

Samsun haber - Samsun'da yaklaşık 10 yıldır kuaförlük yapan Hüseyin Alkan, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Harist’in düzenlediği yarışmada renklendirme ve şekillendirme kategorilerinde birinci olarak ülkemizi Londra'da yapılacak Royal Albert Hall Alternative Hair Show İnternatıonal Vısıonary Award London 2017 yarışmasında temsil etme hakkını kazandı.


15 yaşında okul harçlığını çıkarmak niyetiyle bu mesleğe atıldığını belirten Alkan, " Lise mezunu olana kadar hem iş hem okul hayatına devam ettim.'2005 yılında askerliğimi ordu evinde kuaförlük mesleğindeki başarımdan dolayı plaket alarak tamamladım.2008'de kendi salonumu açtım aldığım eğitimler sonucu, iki kategoriyi de kazanarak HAIRIST Yılın kuaförü seçildim.16 Ekim'de Londra yapılacak olan Dünyanın en iyi kuaförleri yarışmasında Türkiye'yi tekrar ben temsil edeceğim. Türkiye'yi tekrar benim temsil etmem çok onur verici umarım yarışmayı en iyi şekilde bitirmeyi ve tabi ki birinci olmayı istiyorum ve  Türk Bayrağımızı bu sefer Londra’da dalgalandırmak istiyorum" dedi. 


 

Son Güncelleme: 11.10.2017 11:07
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberHüseyin Alkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kral Abim 2017-10-11 09:12:28

bi fön çekebilir miyim be kızla buluşacağım da.