banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu komando kale inşa etti

Askerliğini komando olarak yapan Samsunlu vatandaş, bulunduğu ortamdan etkilenerek kale inşa etti.

banner269

Samsunlu komando kale inşa etti

Askerliğini komando olarak yapan Samsunlu vatandaş, bulunduğu ortamdan etkilenerek kale inşa etti.

26 Ekim 2017 Perşembe 09:34
Samsunlu komando kale inşa etti

Samsun Haber - Samsun'da yaşayan ve askerliğini komando olarak yapan 48 yaşındaki Emrullah Kaya, askerdeki doğal ortamdan etkilenerek bir tepede kale inşa etti. Kaya, şimdi ise komando evi yapmak için çalışmalara başladı.



Emrullah Kaya, kaleyi 750 metrekare alana sahip ve ön cephe yüksekliği 35 metre olan kaleyi tek başına 5 aylık sürede tamamladı. Kaya, şimdi ise ahşaptan komando evi yapıyor. 
 

"DAĞLARDAKİ HAZZI BURADA YAŞIYORUM"

Emrullah Kaya, doğal yaşamı çok sevdiğini belirterek, "Ormanın bitişiğinde ve yüksek bir noktada arsamız vardı. Bu yerin önü uçurum. Doğal bir güzelliği vardı. Taş duvarlarla etrafını çevirdim. Şimdi üzerinde ahşaptan bir ev yapıyorum. Buranın önü deniz, yan tarafı orman. Bir oda önünde de balkon yapacağım. Yatmak için yan tarafında iki oda yapacağım. Askerliğimi komando olarak yaptım. Askerliği çok sevdim. Dağlarda yaşadığım o hazzı burada tekrar yaşamış oluyorum. Şehrin gürültüsünden uzak bir yer. Doğal bir yapı. Tabiri caizse küçük kulübe, komando evi. Yapımında sadece taş ve ahşap kullanıyorum. Her şeyi doğal. Komando arkadaşlarım ve komutanlarım Samsun’a geldikleri zaman onları ağırlamak için bu kulübeyi yapıyorum. Onları burada ağırlamak istiyorum. Onları burada ağırlamaktan memnun olacağım" açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 26.10.2017 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.