banner388

Samsunlu kız öğrenciler idam istedi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde okuyan kız öğrenciler cinsel istismar için idam istedi.

Samsunlu kız öğrenciler idam istedi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde okuyan kız öğrenciler cinsel istismar için idam istedi.

22 Şubat 2018 Perşembe 10:13
Samsunlu kız öğrenciler idam istedi

Samsun haber - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, yürüyüş yaptı. Cinsel istismar olaylarına karşı yürüyüş yapan öğrenciler siyah elbise giydi. Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşe öğrenciler “İdam istiyoruz”, “Çocuk susar sen susma” pankartı açtılar.

Vatandaşlarında destek verdiği eylemde öğrenciler Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı. Öğrenciler adına konuşan Münevver İdareci, "Susanların sesi olmak için toplandık. Çocuk istismarı arttı, bu konuda önlemler alınması gerekiyor. Bu olaylara sessiz kalınmamalı, bu olaylara biz sessiz kalamayacağız. Sessiz kalınırsa cinsel istismarların artacaktır. istismara uğrayanlar sahipsiz değildir. Onların sahibi bizleriz" dedi. 

İdareci son olarak cinsel istismar suçuna idam cezası gelmesini istedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2018-02-22 11:30:32

Çocukları rahat bırakın artık herkes istediği gibi kullanıyor. Bu işleri yapacak devlettir şu çocukları her türlü kullanmayı bırakın artık.

Avatar
Şennur P. 2018-02-22 16:50:51

Yani şu öğrencilerin meydanlarda işi ne hiç utanma yok mu siz de vermişsiniz ellerine pankartları kullanın da kullanın. Çocuklarımızın iyi eğitim alması için uğraş verin. Her türlü pisliği yapın yapın hiçbir şekilde iyi örnek olmayın ondan sonra yaptığınız pislikler çıkınca ellerine pankart verin şekilde olduğu gibi bir de resimlerini çekin protesto ettiler diye.

Avatar
Ali Yaşaroğlu 2018-02-22 21:19:13

Kimse o çocukların eline pankart vermedi, tamamen kendileri organize oldu, takdir edeceğinize eleştiriyorsunuz, yazıklar olsun