banner388

Samsunlu işçinin kahreden ölümü!

Gemi onarımı yapan Samsunlu tersane işçisi yüksekten düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Samsunlu işçinin kahreden ölümü!

Gemi onarımı yapan Samsunlu tersane işçisi yüksekten düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

21 Şubat 2020 Cuma 14:12
Samsunlu işçinin kahreden ölümü!

Yalova'nın Altınova ilçesinde gemi onarımı yapan Samsunlu tersane işçisi yüksekten düşerek hayatını kaybetti.

Sefine Tersanesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre bakım için tersaneye getirilen gemide yıkama çalışması yapan 35 yaşındaki K.K. dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düştü. İşçinin düşmesi fark eden diğer çalışanlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları inceleme neticesinde K.K.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra savcı da tersaneye gelerek incelemelerde bulundu. 

SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

İncelemenin ardından işçinin cenazesi Yalova Devlet Hastanesi morguna gönderildi. K.K’nin Samsunlu olduğu ve Yalova’nın Subaşı bölgesinde yaşadığı öğrenildi. Genç adamın na'şı işlemlerin ardından memleketi Samsun’a götürülerek toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.