banner388

Samsunlu İşadamından Aday Adaylığı Açıklaması

Yaptığı basın açıklamasında MHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan işadamı Murat Camadan, " Samsun'un kamu yatırımına özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesine ihtiyaç var" dedi.

Samsunlu İşadamından Aday Adaylığı Açıklaması

Yaptığı basın açıklamasında MHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan işadamı Murat Camadan, " Samsun'un kamu yatırımına özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesine ihtiyaç var" dedi.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 21:31
Samsunlu İşadamından Aday Adaylığı Açıklaması

Samsun haber - İşadamı Murat Camadan yaptığı basın açıklamasında  Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Camadan, "24 Haziran'da  yapılacak Milletvekilliği genel seçimleri için MHP Samsun İl Milletvekili adaylarından birisi olmaya adayım" diye konuştu.

"Milliyetçilik vatanı için her şeyi yapmaktır"

Milliyetçiliğin vatanı için her şey yapmak olduğunu söyleyen Camadan, "Halkımızın sorunlarını daha güçlü dile getirmek ve çözüm önerileri sunabilmek adına bir kardeşleri olarak göreve talibim. Bugün bütün dünyada milletler ayağa kalkıyor, milliyetçilik  baş mesele  olmuş durumda iken bizdeki ön yagılar milliyetçiliğin bittiğini söylüyorlar. Milliyetçilik, vatanını sevmek ve vatanı için her şeyi yapmaktır" şeklinde konuştu.

"Amacımız MHP'yi enn güçlü parti yapmak"

Amaçlarının MHP'yi en güçlü parti yapmak olduğunu söyleyen Camadan, "24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimleri bir milat olacaktır. 24 Haziran'dan sonra itibarlı, istikbal, iradeli, istiklal, Cumhur İttifakıyla gelecektir. Amacımız, Cumhur İttifakı ile ülkemizin kazanması ve TBMM'de Milliyetçi Hareket Partisini en güçlü siyasi parti yapmaktır" diye ifade etti.

"Samsun bölgemizin marka değeridir"

Samsun'un bölgemizde marka değeri olduğunu belirten Camadan, "Bağımsız bir Türkiye özlemini dindirecek olan MHP'dir. Samsun ülkemizin ve bölgemizin marka değeridir. Olağanüstü potansiyelini, coğrafi konumuna rağmen, temel ekonomik göstergelerde Samsun maalesef Türkiye ortalamasının altında kalmaktadır. Samsun'un kamu yatırımına özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesine ihtiyaç var" şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-05-02 22:01:33

Yaw arkadaş mhp mi kaldı ya yapmayın.. nasıl bir iş anlamadım AK parti ile birleştiler hadi bunu devlet bahçeli yedi hazmetti siz nasıl hazmede biliyorsunuz. Bu kadar düşmeyin Allah aşkına mhp diye bir şey kalmadı

Avatar
İHL Lİ ÖĞRETMEN 2018-05-02 22:28:44

Murat bey MHP iflas etmiş durumda. Tercihih yanlış. VAllahi de billahi de biz ailece MHP ye oy veriyorduk eşim ve 2 oğlum. şimdi asla MHP bu secimde boyunun ölçüsünü alacak 2002 de DSP ne olduysa aynı sonuç MHP yi bekliyor.

Avatar
kadir 2018-05-02 23:03:48

sayın vekil adayı çok güzel konuşuyor ama şu bir gerçek MHP parti olsaydı tek başına seçime girerdi ama onlarda biliyordu barajı geçemeyeceklerini onun için AKP koltuğunun altına girdiler bunlarda sadece koltuk sevdası var millete hizmet diye düşünceleri yoktur

Avatar
ölumsuz bozkurtlar 2018-05-02 23:07:54

inan ın 2002 yılından beri kalbimdeki partim vardı simdi evde genc cocuklarım baba her sey ulkem iz için ulkucu hareket MHP YE

Avatar
KAVAKLI 2018-05-02 23:00:48

MHP 1 ERHAN USTA SIRADA 2 MÜZAFFER CANDEMİRİ 3 NECATİN DEMRTAŞ. 4 VE 5 SIRALAR SIRALAMA İYİ OLURSA SAMSUN 200 ÜZERİNDE OY ALIRLAR.. AMAÇ MHP GÜÇLÜ TUTMAKSA.. YOKSA İYİ PARTİ SAMSUN ÇOK OY ALACAK HABERİNİZ OLUN...MHP LİSTEYİ İYİ YAPMALI... YOKSA BİR GİTMEZ.

Avatar
Samsu 2018-05-03 12:06:15

Ülkenin gücünü bölmeyin
Tek başına iktidar güçtür, kuvvettir
Gavurları ve içimizdeki hainleri sevindirmeyin.
Akparti tek başına gelecek diye uykuları kaçanlara bakın
Diğer partilerden bi cacık olmaz.

Avatar
Bozkurt 2018-05-03 12:23:14

MHP diye bir parti kalmadı diyenler şunu bilsinler ki 15 Temmuz'dan beri bu ülkeyi MHP fikirleri yönetiyor ittifak yaptı diyenler kendilerinin CHP ve dolaylı yoldan HDP ile ittifak yaptığını gormezlermi bu nasıl bir kafa yapısıdır MHP bitmez ama ona ihanet Edip ayrılanlar çok yakın bir zaman da yok olur giderler bence işinize bakın siz