banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu İş Adamı Öldürüldü

Samsunlu iş adamı İsmail Torun'un cesedi Almanya'da ormanlık bir alanda bulundu.

banner269

Samsunlu İş Adamı Öldürüldü

Samsunlu iş adamı İsmail Torun'un cesedi Almanya'da ormanlık bir alanda bulundu.

07 Ocak 2017 Cumartesi 15:09
Samsunlu İş Adamı Öldürüldü

Almanya'nın Ludwigshafen kentinde iş yerleri bulunan ve DİTİB Mutterstadt Camii eski başkanlarından üç çocuk babası Samsunlu Türk iş adamı İsmail Torun'un cesedi ormanlık alanda bulundu. Torun'un sevenleri ve arkadaşları Mutterstadt DİTİB Camii'nde toplanarak olaya hala inanamadıklarını söylediler.

İsmail Torun, 3 Ocak Salı günü iş görüşmesine çıkıyorum diyerek ofisinden ayrıldı. O günden beri haber alınamayan iş adamından, dün akşam saat 20.00 sularında bir telefon geldi. Berlin’de kelepir bir arsa bulduğunu söyleyerek çevredeki işadamlarından yüklü miktarda parayı bir bayana teslim etmelerini telefon aracılığı ile isteyen işadamı Torun’la bağlantı yeniden kesildi. İşadamının yakınları akşam saatlerinde polisten acı haberi aldılar. İşadamı İsmail Torun Bad Dürkheim yakınlarında ölü olarak bulundu. Cinayet üzerine işadamını tanıyanlar bir şantaj çetesinden şüphelendikleri yorumlarını yaptılar.
Kaçırılan iş adamının fidye için öldürüldüğü tahmin ediliyor. Olayla ilgisi olduğu düşünülen üç kişinin polis tarafından gözaltına alındı kaydedildi. 
 
İsmail Torun, çevresinde yardımseverliğiyle tanınan örnek bir insan olarak biliniyordu. Sık sık memleketi Samsun’a tatile gelen İsmail Torun’un iyi bir Samsunspor taraftarı olduğu da biliniyor. Daha önce 2015 yılında Samsun’a geldiğinde Nuri Asan Tesisleri’nde yöneticilerle biraraya gelen Torun, 100 bin lira bağışta bulunmuştu.

Olayla ilgili polisin açıklama yapması bekleniyor.

Son Güncelleme: 09.01.2017 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.