banner388

Samsunlu iş adamı hayatını kaybetti

Samsunlu ünlü iş adamı 102 yaşındaki hayatını kaybetti.

Samsunlu iş adamı hayatını kaybetti

Samsunlu ünlü iş adamı 102 yaşındaki hayatını kaybetti.

11 Nisan 2018 Çarşamba 16:00
Samsunlu iş adamı hayatını kaybetti

Samsun haber - Samsunlu ünlü iş adamı Hacı Mehmet Öngel, 102 yaşında hayatını kaybetti. Havzalı olan Öngel, ilçeye iki okul ve diyaliz merkezi ile cami yaptırdı.

Öngel'in cenazesi evinde helallik alınmasının ardından Kevser Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Göçmenler Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yaptığı açıklamada "Bugün Turgutlumuz maalesef çok önemli bir değerini, Havza aşığı çok saygıdeğer bir hemşerisini kaybetti. 102  yıllık ömrüne Havzamıza değerli katkılarda bulunan çok güzellikleri sığdıran ve 3 okul bırakarak memleketine verdiği hizmetlerle ismi ebediyen yaşayacak Hayırsever Saygıdeğer Büyüğümüz Hacı Mehmet Öngel'e Yüce Rabbim'den rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2018 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.