banner388

Samsunlu iş adamı hasta çocuklar için evini bağışladı

Samsun'da bir iş adamı Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar (LOSAM) için evini bağışladı.

Samsunlu iş adamı hasta çocuklar için evini bağışladı

Samsun'da bir iş adamı Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar (LOSAM) için evini bağışladı.

08 Eylül 2018 Cumartesi 10:02
Samsunlu iş adamı hasta çocuklar için evini bağışladı

Samsun haber - İstanbul'da yaşadığı öğrenilen 81 yaşındaki Samsunlu iş adamı Ersin Ortaç, Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar (LOSAM) Derneği Samsun Şubesini ziyaret etti. Çocuklar ile bir süre vakit geçiren iş adamı Ortaç daha sonra yetkililere bağış yapmak istediğini söyledi. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz ile görüşen Ortaç, kendi üzerine olan evi bağışlamak istediğini ifade ederek Ben Samsunluyum ancak İstanbul’da yaşıyorum. Memleketimi ziyaret etmek istedim. Burada sizlerle tanıştım. Lösemili çocukları ziyaret ettiğimde onlarla çok güzel vakit geçirdim ve böyle bir bağışta bulunmak istedim. Bu çocuklar bizim her şeyimiz. Onlara biraz da olsa yardım etmemiz gerekiyor” dedi.

Samsunlu iş adamına teşekkür eden LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz, "Ben de 5 kez kanseri yenen bir kadınım. Kanserle uzun yıllar mücadele ettim. Daha sonra ki dönemlerde ise LÖSAM’ın açıldığını duydum. Ben orada olmalıyım dedim. Derneğe geldiğim de gözlerim buğuluydu. Birilerine yardım edip destek olmak istedim. Hastalıklarımla mücadele ederken maddi ve manevi olarak çok zorluk çektim. O yüzden burada, o çocukların ve ailelerin yanındayım. Ayrıca böyle yardımsever kişiler olunca da çok duygulanıyorum. Çocuklarımız için bir şeyler yapıldığında çok mutlu oluyorum. Onların sevgiye ve mutlu olmaya çok ihtiyacı var. Bize bağışlanan bu ev onların yararı için kullanılacaktır” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çakır55 2018-09-08 17:26:50

Maaşallah amcaya allah uzun ömür versin