banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu Genel Başkandan İsmail Küçükkaya’ya tepki

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya'yının iddialarına tepki gösterdi.

banner269

Samsunlu Genel Başkandan İsmail Küçükkaya’ya tepki

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya'yının iddialarına tepki gösterdi.

17 Ekim 2017 Salı 11:15
Samsunlu Genel Başkandan İsmail Küçükkaya’ya tepki

Samsun haber - Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya'yı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya hakkında söylediği iddiaların asılsız olduğunu belirterek kınadı.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin en Çalışkan, en hanımefendi, en dürüst bakanlarından biri olan, Şehit ailelerimizin, Gazilerimizin, Engelli vatandaşlarımızın, genç kızlarımızın, kimsesiz çocukların ablası olan, yaşlılarımızın umudu olan Sayın Bakanımıza yönelik ortaya atılan bu asılsız iddialar insanlıkla, ahlakla, tarafsız basın ilkesiyle bağdaşmamaktadır. İnsanlara iftira etmeyi, hakaret etmeyi kendilerine meslek edinmiş, basının yüz karası bu figüranları ekranlarda görmek istemiyoruz. Çünkü bunlar haberciliği ile yalan ve iftira atmayı bir birine karıştırmaktadırlar. Bu yalancılar yüzünden işini layıkıyla yapan dürüst ilkeli basın mensuplarımızda zarar görmektedirler" dedi.

"ATATÜRK GURUR DUYARDI"

Atatürk sağ olsaydı bu iddiaları ortaya atanları vatandaşlıktan çıkarırdı diyen Genel Başkan Kabadayı, "Atatürk gelmiş geçmiş liderler içinde kadına en çok değer veren liderlerden bir tanesi idi. İnanıyorum ki kendisi de Gazi olan  Atatürk bir bayanın bakan olduğunu görseydi, üstelik bu bayan Bakanın Şehit ailelerine ve Gazilerine sahip çıktığını görseydi, üstelik bu bayan bakanın ülkesinin şeref ve onurunu, rehin kalma pahasına göğsünü gere gere savunan bu bakanımızla herkes gibi oda gurur duyardı" diye konuştu.


"İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR"

İsmail Küçükkaya'nin hükümetten intikam almaya çalıştığını iddia eden Kabadayı, "FETÖ'nün ve PKK'nın değirmenine su taşıma pahasına bir bayana iftira atmayı habercilik zannetmektedir. Biliyoruz ki, Sayın bakana iftira atmak sıradan bir iftiranın ötesinde Sayın Bakanımızın referandum esnasında Hollanda'da saatlerce aracında mahsur kalmasına rağmen Alçak PKK'lılara, alçak FETÖ'cülere boyun eğmeyerek gösterdiği dik duruşu İsmail Küçükkaya bir yerlerden aldığı talimatla Sayın bakanımızı küçük düşürmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışıyor" şeklinde konuştu.


"KURBAN ETMEYİZ"

İsmail Küçükkaya'ya kurban edecekleri bir bakan olamadığını söyleyen Kabadayı, "Her zaman her ortamda Şehit Ailelerimizin, Gazilerimizin yanında olan ülkesine, milletine hizmet eden Sayın Bakanımızın yanında olacağız. Sayın Bakanımıza küstahça laflar söyleyenlerin karşısında dim dik duracağız. Bir bayana iftira atmaktan vazgeçsinler. Varsa bir problemleri yürekleri yetiyorsa adam gibi gelip bizim karşımıza çıkıp söylesinler" şeklinde ifade etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-17 11:39:34

Sizden ala talimat alan mı var? Hepiniz kula kulluk ediyorsunuz.

Avatar
Abdullah 2017-10-17 11:21:13

Bu aralar kabadayının çok sesi çıkıyor, yakında milletvekilliğine adaylığını koyabilir.

Avatar
Tuncay 2017-10-17 12:57:36

Başkana katılıyorum

Avatar
Üzeyir Başkaya 2017-10-17 19:31:01

Şahsım olarak Ahmet Başkanımi daima taktir etmişimdir söz konusu vatan millet oldumu kendi cikarlarini ve birysel çıkarları ni her zaman düşünmeyen bir kişidir kendisini çok yakından takip ediyorum bir sivil toplum hareketi olarak çok güzel ve müthiş çalışmalar içerisinde oldu olmaya da devam ediyor daima yanındayız sevgili genel Başkanım