banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu Gence 17 Günlük Eşinden Büyük Şok

Samsunlu bir genç, 17 gün önce 70 bin TL harcayıp dini nikah kıydığı eşinin altınlar ve evdeki tüm eşyalarla kayıplara karışması üzerine şok oldu.

banner269

Samsunlu Gence 17 Günlük Eşinden Büyük Şok

Samsunlu bir genç, 17 gün önce 70 bin TL harcayıp dini nikah kıydığı eşinin altınlar ve evdeki tüm eşyalarla kayıplara karışması üzerine şok oldu.

24 Ekim 2016 Pazartesi 12:01
Samsunlu Gence 17 Günlük Eşinden Büyük Şok

32 yaşındaki Samsunlu Fevzi Beyazoğlu, Ankara’da inşaat işlerinde çalışırken komşusunun vasıtasıyla Tokat’ın Erbaa ilçesinde oturan 25 yaşındaki G.D. (25) ile tanışıp bir süre telefonla görüştü.  25 Eylül’de genç kadının kadının ailesi ile tanışıp 30 Eylül’de de  düğün yapan adam, eski eşiyle devam eden boşanma davası için memleketi olan Samsun’a geldi. Ancak bir süre sonra yeni eşinden haber alamayan adam, yeğenini evine gönderdi. Eve giden yeğen, boş bir evle karşılaştı.

17 gün boyunca aynı evi paylaşan ve eski eşinden boşanmak için Samsun’a gelir gelmez, aynı gece evi boşaltıp eşinin kayıplara karıştığını söyleyen Fevzi Beyazoğlu, " 8 aydır ayrı yaşadığım eski eşimden boşanmak için 17 Ekim’de Samsun’un Çarşamba ilçesine gelmek üzere yola çıktım, ancak evden çıkmamdan 2 saat sonra eşimi aradığımda telefonu kapalıydı ve gece birçok kez daha aradım. Ancak sabah açtı ve ‘beni bir daha arama’ deyip, telefonu kapatınca ben e G.D’yi merak edip yeğenimi bizim eve gönderdim. Yeğenim eve gidince evin boşaltıldığını söyledi. Yaptığım düğün bana 60-70 bin TL’ye mal olmuştu, çok borçlandım.  Kızın babasına da 4 bin TL başlık parası vermiştik ve sonradan öğrendim ki G.D. daha önceden de 4-5 kez evlilik yapmış. Ben sadece bir evlilik yaptığını biliyordum. O evliliği de bana kaçırıldığını, 3 ay bir evde kalıp, daha sonra da annesinin evinde doğum yaptığını söyleyerek açıklamıştı. Kadının bulunmasını istioyrum, mağdurum” diye konuştu.

Fevzi Beyazoğlu’nun ağabeyi Remzi Beyazoğlu ise şu açıklamada bulundu:

“Beni bir komşumuz çağırıp, kardeşimin boşanmak üzere olduğunu ve bize bir gelin lazım olacağını söyleyince ben de kardeşime bir çorba yapacak bir bayanın gerektiğini düşünüp, kızın telefon numarasını aldım. Kardeşim de kızla konuşmaya başladı ve komşumuz beni 3-4 gün sonra tekrar çağırdırıp, kızın bulunduğu Tokat’ın Erbaa ilçesine gitmemeiz gerektiğini, bu nedenle de para ayarlamamı söyledi. Bana Erbaa’ya gittiğimizde kızı getireceğiz deyip, çok büyük oyun oynadılar. Kız benden para isteyince ona 2 bin TL para gönderdim, meğer o para kaçmak içinmiş. Kardeşimin evini boşaltıp, gitti, mağduruz. Ben kardeşimin güzel bir yuva kurması için arsa bile sattım ve o paraları ben sırtımda çuval taşıyarak kazanıyorum. Adaletin dolandırıcılara değil bize sahip çıkarak, altınlarımızın ve ev eşyalarının alınmasını istiyorum” 

Erbaa’da çiftçilik yapan kızın babası Ali D. ise, kızıyla ilgili şöyle konuştu:

“Kızım daha önce iki kez evlenip boşanmıştı, bu kez de evlendirdik, ama daha sonra evi terk edip gitmiş ve nerede olduğunu biliyorum. Erbaa’da polis merkezine gittim, fakat kızım 25 yaşında olduğundan başvuruda bulunamayacağımı söylediler ve ben de bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığına gidip kayıp başvurusunda bulunmayı düşünüyorum. Kızımın diğer evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunuyor ve kızım için kesinlikle başlık parası almadım"

Son Güncelleme: 24.10.2016 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.