banner388

Samsunlu genç sporcu altın madalya kazandı

Samsunlu genç kadın sporcu Makedonya'da düzenlenen organizasyonda altın madalya kazandı ve Avrupa şampiyonu oldu.

Samsunlu genç sporcu altın madalya kazandı

Samsunlu genç kadın sporcu Makedonya'da düzenlenen organizasyonda altın madalya kazandı ve Avrupa şampiyonu oldu.

15 Eylül 2017 Cuma 14:13
Samsunlu genç sporcu altın madalya kazandı

Samsun Haber - "Dünya şampiyonu olmak ve bu gururu tekrar yaşatmak istiyorum" bu sözler genç kick boksçu Fatma Zehra Kol’a ait. Samsunlu genç sporcu Makedonya’nın Üsküp şehrinde organize edilen Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda yarıştı.

Avrupa Şampiyonu oldu

52 kiloda mücadele eden genç sporcu Fatma Zehra Kol, Hırvat rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu ev altın madalyayı kazandı. 8 yıl önce başlamış olduğu bu sporda en büyük başarını elde etti.

Bundan sonra dünya şampiyonu olmak istiyorum

Lise 4.sınıf öğrencisi olan Fatma Zehra Kol, "Ablam ve ağabeyim ben küçükken tekvando ve boks yapıyorlardı. Ben de onlardan görüp heveslendim ve bu spora başladım. Onlar daha sonra sporu bıraktılar ama ben devam ettim. Bir çok madalya kazanıp başarı elde ettim. Şimdi de Avrupa Şampiyonu oldum çok mutluyum. 9 yıldır ne zaman şampiyon olacağım diye bekliyordum. Hep hayalimdi final müsabakasında arkamda bayrağımla hakemin elimi kaldırdığını görmek, hissetmek. Ülkemin bayrağını orada göndere çektirip dalgalandırdım. İstiklal Marşımızı okuttum. Çok gururluyum. 9 yıldır bu anı bekliyordum diyebilirim. Bundan sonra dünya şampiyonu olmak istiyorum. Bu gururu tekrar yaşatmak istiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 15.09.2017 14:15
Anahtar Kelimeler:
Fatma Zehra Kol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.