banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu genç iş adamlarından seçim değerlendirmesi

Samsun Genç İş adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

banner269

Samsunlu genç iş adamlarından seçim değerlendirmesi

Samsun Genç İş adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

26 Haziran 2018 Salı 11:37
Samsunlu genç iş adamlarından seçim değerlendirmesi

Türkiye Genç İş adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi veSamsun Genç İş adamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç, 24 Haziran tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleriyle ilgili açıklama yaptı.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

24 Haziran seçimlerinin huzur içerisinde geçtiğini ifade eden Başkan Gömeç, “Ülkemize ve milletimize hizmet etmek üzere Türkiye Cumhuriyeti Başkanlığı görevine seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülkemizin başarısı, güçlenmesi, huzuru ve refahı için çalışacak tüm millet ve memleket sevdalısı milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyor, başarılar diliyorum” dedi.

“YENİ BİR DÖNEME ADIM ATTIK”

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral’ın seçim değerlendirmelerine katıldığını belirten Başkan Gömeç açıklamaları şu şekilde aktardı;

“Tüm kesimlerin, mazeretlere sığınmadan olanca hızıyla çalışmak ve üretmek zorunda olduğu yeni bir döneme adım atmış bulunmaktayız.

Milli iradenin tecelli ettiği ve bir demokrasi şöleni niteliğinde yaşanan 24 Haziran seçimlerinin ardından sorumluluk taşıyan tüm kesimlerin, mazeretlere sığınmadan olanca hızıyla çalışmak ve üretmek zorunda olduğu yeni bir döneme adım atmış bulunmaktayız. 

Bu yeni dönemin, güçlü ve aydınlık Türkiye yolunda ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle, el ele büyük başarılara imza atacağımız bir geleceğin başlangıcı olmasını diliyoruz. 

Türkiye’miz in bu kutlu davasında milli hedeflerine en kısa sürede ulaşacağına olan güven ve inancımız tamdır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.