banner388

Samsunlu Genç İş Adamı Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Samsun'da gözler Büyükşehir Belediye Başkan adayına çevrilmiş durumda. Samsunlu genç iş adamı Alper Aydemir, yerel seçim çalışmaları devam ederken adaylığını açıkladı.

Samsunlu Genç İş Adamı Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Samsun'da gözler Büyükşehir Belediye Başkan adayına çevrilmiş durumda. Samsunlu genç iş adamı Alper Aydemir, yerel seçim çalışmaları devam ederken adaylığını açıkladı.

04 Ocak 2019 Cuma 18:28
Samsunlu Genç İş Adamı Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti'de 31 Mart yerel seçimleri öncesinde adaylık çalışmaları hızlandı. Samsunlu genç iş adamı Alper Aydemir, yerel seçimler öncesinde aday adaylığını açıkladı.

Neden Aday Oluyorum?

Neden aday olduğu ile ilgili konuşan Alper Aydemir, "Samsun'un öz evladı olarak uzun yıllardır şehrimizin kötü yönetildiğini düşünüyorum. Sadece üstten süslenen ama altyapısı ve kültür sanat faaliyetleri ile istihdamı artıracak hiçbir faaliyetin olmadığı, Samsunlu işadamlarının ikinci plana itildiği, organize sanayisinin bir türlü genişleyemediği, küçük esnafla, dolmuşçularla inatlaşıldığı, bütün şehir yasası ile tüm alt belediyelere abilik yapması gerekirken, aynı partiden olunmasına rağmen kavga edildiği, kimi koyarsan seçilir mantığıyla Samsun'un istemediği isimlerin aday yapılmasına, isyan ederek  başta da söylediğim gibi, Samsun'un öz evladı olarak bir dur demek ve Türkiye’nin en güzel şehri Samsun'un, makus talihini ters yüz etmek için adayım. Bu süreçte teşkilatlarımız ve genel merkezimiz bu görevi  bize tevdi ederlerse 17 ilçemizi birbirinden ayırmadan karış karış dolaşacak önce milletimizin gönlüne girecek sonra oylarına talip olacağız, hiç kimse ile kavga etmeyeceğiz hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bizim anlayışımız da zafere giden her yol mubah olmayacaktır. Niyetimiz hayr akıbetimizde inşallah hayr olacaktır. Sefer bizden Zafer Allah’tandır. En büyük farkımız ufkumuz ve vizyonumuzdur. Bu makama bizi layık gören teşkilatlarımızın çok değerli üyeleri, dostlarım, ailem ve bu şehrin güzel insanları; hepinizi bir kez daha saygıyla selamlıyorum" dedi.

Alper Aydemir Kimdir?

Kısaca kendinden bahseden Alper Aydemir şu açıklamalarda bulundu:

"1981 yılında Samsun'da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladım. 2004 yılında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesinden mezun olarak inşaat mühendisi ünvanını aldım. Kısa süre kapatılan Gazi  Belediyesinde inşaat mühendisi olarak çalıştıktan sonra istifa ettim. Sonrasında 1,5 yıl kadar Samsun'da AB finansmanlı  projelerin gerçekleştirilmesinde proje müdürü ve müşavir mühendis olarak görev aldım. 2006 yılında AVC İnşaat tahhüt ve danışmanlık adlı firmamı kurarak Samsun'da  inşaat Mühendisliği anlamında hizmet vermeye başladım. Evliyim 6 yaşında Emir Arhan ve 3 yaşında Ece Mira adında 2 çocuk babasıyım. İyi derecede İngilizce bilmekteyim."

Son Güncelleme: 05.01.2019 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şirinler 2019-01-05 20:53:54

Sonunda Samsunlu Samsunsporlu bir aday şaşırdık cidden.

Avatar
Samsunlu 2019-01-05 10:52:45

İşte Samsun için bir şans. Genç azimli tuttuğunu koparan bir isim. Bıktık artık aynı isimlerden yenilenme vakti artık. Bu işi yaparsa Alper Aydemir yapar. Büyükşehir belediyesini 60 yaş üstü isimlerden temizleyelim artık.

Avatar
yıkob 2019-01-06 12:26:54

Alper Aydemir samsun için bir şanstır artık samsun uyanmalı öz evlatlarina yönetimi teslim etmeli gençlerin önünü açalım genç beyinleri desdekliyelim Alper Aydemir bu işin oncusu olsun tam destek felneli tüm samsundan

Avatar
Mehnet Türkmen 2019-01-06 14:44:49

Sonuna kadar genç, dinamik kardeşimiz Alper Aydemir'i destekliyorum. İnşAllah İyi Parti tercihini ondan yana koyar. Genclere güvenmek ve fırsat tanımak lazım.

Avatar
Kosovali 2019-01-05 21:28:34

Biz hayatı tekini görmek isteriz iyi partiden

Avatar
Samsun 2019-01-05 23:11:33

Hayatı tekini görmek isteriz iyi partiden

Avatar
Alparslan 2019-01-06 12:45:59

Sen git insaat yap ...belediyecilik birikim ister deneyim ister hadi canim hayirli isler sana...

Misafir Avatar
Hayati Tekinciye cevap 2019-01-06 15:54:04 @Alparslan

Hayati Tekincisin belli, İlçe seçimini kazanamayan kişi büyükşehiri mi kazanacak bıkmadınız mı aynı isimlerden?

Beğenmedim! (3)
Avatar
Arif 2019-01-06 01:33:35

Bizlerden sana oy yok