banner388

Samsunlu genç 5 gündür kayıp

Samsun’da yaşayan Yüksel Değirmenci 5 gündür oğlundan haber alamadığını söyledi. Acılı baba oğlunu bir an önce bulmak istiyor.

Samsunlu genç 5 gündür kayıp

Samsun’da yaşayan Yüksel Değirmenci 5 gündür oğlundan haber alamadığını söyledi. Acılı baba oğlunu bir an önce bulmak istiyor.

02 Mart 2018 Cuma 12:10
Samsunlu genç 5 gündür kayıp

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaşayan Değirmenci ailesi, oğulları Emre Değirmenci’den 5 gündür haber alamıyor. 26 Şubat Pazartesi gününden beri kayıp olan Emre’nin babası Yüksel Değirmenci  oğlunun bulunması için yardım istedi.


Emre Değirmenci Pazartesi gününden beri kayıp. Baba Değirmenci, “Oğlum hiç böyle yapmazdı, 2-3 gün konuşmadığımız oldu ama bugün 5. gün. Okula diye çıktı, okula gitmemiş. Eşyalarını da almamış, eşyasız çıkmış. Sabah 11 gibi evden çıktı, üzerinde gri kapşonlu montu, ayağında spor ayakkabısı, altında da mavi pantolonu vardı” dedi.

Oğlu Emre için Emniyet Çocuk Şube’ye başvurduğunu belirten baba Değirmenci, “Oraya da aynı bilgiyi verdim. Pazartesi günü evden çıktı gitti. 17 yaşında, Pazartesi’den beri kayıp, bugün 5. Gün. Telefonda okula neden gitmedin diye sordum. Niye gitmedin, neden diye sordum. Okula da gitmemiş bu 5 gün içinde de. Polise de başvurdum, çocuk şubeye çıktım, oğlumun sosyal medya hesaplarını istediler. Polisler onu oradan takip edip bulmaya çalışacaklarmış. Bütün arkadaşlarını aradım ama hiçbirinde yok. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum. Liütfen yardım edin” diye konuştu.

Haber: Dilek Alabulut

Son Güncelleme: 02.03.2018 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2018-03-02 13:10:47

Ya evlatlarımıza örnek ebebeynler olamıyoruz helede ergenlik çağındaki gençlerimize umarım bir an evvel sağsalim kavuşur ailesine