banner388

Samsunlu ev hanımı, Youtube fenomeni oldu

Sosyal medya platformu Youtube'da yemek tarihleri içerikli videolar yayınlayan Nurcan Bilik Silver seviyeye ulaştı. 

Samsunlu ev hanımı, Youtube fenomeni oldu

Sosyal medya platformu Youtube'da yemek tarihleri içerikli videolar yayınlayan Nurcan Bilik Silver seviyeye ulaştı. 

22 Ocak 2018 Pazartesi 10:13

Samsun haber - Aile ekonomisine katkı sağlamak için Youtube'da Bilik Ailesi isimli kanal açan Samsunlu ev hanımı Nurcan Bilik, başarısıyla kadınlara örnek olmaya devam ediyor. 100 bin aboneye ulaşan Nurcan Bilik, Silver (Gümüş) seviyesine ulaştı. 

KOCAMAN BİR AİLE OLDULAR

Konuyla ilgili açıklama yapan Nurcan Bilik, "Youtube adlı internet sitesinde birçok yemek tarifi veren kanallar görüyordum. Ancak, bu kanallar genelde sıradan mutfaklarda olan malzemelerden ziyade daha gösterişli tariflere yer veriyorlardı. Ben burada bayanların gündelik hayatında kurtarıcı olacak evdeki malzemeler ile kolayca yapılacak tarifler konusunda bir ihtiyaç olduğunu fark ettim. Sıradan bir ev hanımı olarak sıradan evlerde sıradan mutfaklarda yapılacak daha kolay ve günlük tarifler yayınlamaya başladım. Bu durum da insanların hoşuna gitti. Şuan 100 bin abone sınırını geçmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. 

SAMSUN YEMEKLERİNİ TANITIYORLAR

Kanalındaki videoların 2 milyon izlenme aldığını vurgulayan Nurcan Bilik, "Samsun'umuzun birçok unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri var. Bunları gelecek nesillere aktarmanın en güzel yolu gençlerin özelikle ilgi gösterdiği Youtube adlı internet sitesinde yayınlamak diye düşündüm. Çünkü buradaki videolar kitap ve yazılı eserler gibi kalıcı. Özellikle de yeni nesil bu sosyal paylaşım platformuna oldukça ilgili. Dolayısı ile birçok insan Bilik Ailesi kanalı üzerinden Samsun'un yöresel yemekleri ile tanışıyorlar" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.