banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu Esnaftan Örnek Uygulama

Samsun’da bir esnaf, kurduğu yardım köşesi ile ihtiyaç sahiplerine parasız kuruyemiş dağıtıyor.

banner269

Samsunlu Esnaftan Örnek Uygulama

Samsun’da bir esnaf, kurduğu yardım köşesi ile ihtiyaç sahiplerine parasız kuruyemiş dağıtıyor.

21 Haziran 2016 Salı 17:07
Samsunlu Esnaftan Örnek Uygulama

Kuruyemiş dükkanı işleten Çetin Çepniler (64), dükkanına Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için bir yardım standı oluşturdu. Çetin Çepniler, ihtiyaç sahiplerine paketler halinde hazırlanmış kuruyemiş ve benzeri yiyecekleri ücretsiz veriyor. Kendi çabaları ve vatandaşların bağışlarıyla yardım köşesini doldurduğunu söyleyen Çepniler, vatandaşların daha çok yardım yapması halinde daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabileceklerini belirtti.
Amacının diğer esnaflarda da duyarlılık oluşturmak olduğunu belirten Çetin Çepniler, “Vatandaşlar alışveriş yaptıktan sonra yazıyı görüyor ve o yardım sepetine de bağışta bulunuyorlar. Daha sonra da gelen ihtiyaç sahipleri buradan ihtiyaçlarını alıyorlar. Ramazan ayı, ortak ay. Herkesin birbirine yardım ettiği bir ay. Samsun’da daha önce böyle bir uygulama yapıldığını hatırlamıyorum. İnşallah bu yaptığımız bir örnek olur da diğer esnaflar da daha iyilerini yaparlar. Vatandaşlar daha çok yardımda bulunursa daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabiliriz” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 21.06.2016 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.