banner388

Samsunlu esnaflardan Demirtaş'a teşekkür

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Sakarya Caddesinde yapılan prestijli cadde çalışması sonrası biten yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsunlu esnaflardan Demirtaş'a teşekkür

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Sakarya Caddesinde yapılan prestijli cadde çalışması sonrası biten yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

17 Aralık 2019 Salı 14:12
Samsunlu esnaflardan Demirtaş'a teşekkür

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Sakarya Caddesinde tamamlanan baskı beton çalışmaları ile yeni bir görünüme kavuşan caddeden esnaf ve vatandaşlar memnun. Uzun yıllardır hiçbir talebin karşılık bulmadığını belirten cadde esnafı göre geldikten kısa bir süre sonra esnaf ve halkın isteğini yerine getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür etti.

CADDEMİZ YENİDEN CANLANDI

Baskı beton ile yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni bir görünüme kavuşan Sakarya Caddesinde işyeri bulunan esnaflar caddenin yeniden canlandığını dile getirdiler. Daha önceki görünümü ve kullanımı nedeni ile çoğu vatandaşın bu caddeden geçmek istemediğini söyleyen cadde esnafı, taleplerine hızlı ve modern bir çözüm ile cevap veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

"ESNAFIMIZIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Ekonomik anlamda şehrin lokomotifi konumunda olan İlkadım'da esnafların taleplerinin büyük önem arz ettiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Sakarya Caddesinde tamamlanan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek cadde esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ve halkla gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Başkan Demirtaş; "Belediyecilik hizmetleri önemli olduğu kadar çok ayrıntılı ve geniş bir yelpazeye sahiptir. Özellikle altyapı ile yakından alakalı hizmetlerin yapılmasında diğer kurumlarla olan uyum büyük önem taşır. Biz bir işe başlamadan önce o sokak ya da caddede altyapının tamamlanmasını bekleyerek iş gücü ve ekonomik şartları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle kimi zaman belediyemizin elinde olmayan aksaklıklar veya gecikmeler yaşanabiliyor. Tüm şartlara rağmen esnaf ve halkımızdan gelen taleplere en hızlı ve doğru çözümlerle cevap veriyoruz. Sakarya Caddemizde de halkımızın talebini değerlendirdik ve caddemizi yeni bir görünüme kavuşturduk. Hem esnaf kardeşlerimize hem de ilçemize hayırlı olsun." Şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-12-17 14:22:47

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na çok yakışırdı diye düşünüyorum.

Avatar
Sait dede 2019-12-17 19:01:20

Sayın başkanım unkapanı kültür binası inşaatı boş bekliyor orası okul olsun yada ismi gibi kültür faaliyetinde kulanılsin unkapanı esnafı can çekişiyor eski ticaret merkezi eski han ların ticaretin merkezi unkapan>'ndan saygılar

Avatar
Samsun 2019-12-17 18:34:31

İşin gücün yok belediyenin paralarını sokakta Kıymalı pide tatlı ayran dahit hizmet ver hizmet zaaaar gibi gezme bol paça ahraz

Avatar
Ercan EMİROGLU 2019-12-18 11:04:30

Güzel samsunumuzun Tekstilin kalbi Sakarya caddesine sayın Necattin başkanımızın belediyece yapılan üst ve alt yapı hizmettlerinden dolayı çok teşekkür lerimizi sunarım ..

Avatar
Samsun lu 2019-12-18 17:56:36

Kıymalı tatlı esnafın ikramı

Avatar
Murat işer 2019-12-20 11:53:47

Başkanım hizmetten memnunuz gençlere yönelik iş aş istihdam talep ediyoruz