banner388

Samsun’lu Esnafın Ağaç Sevgisi

Samsun’da bir esnaf kesmeye kıyamadığı ağacı iş yerinin içinde bırakınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Samsun’lu Esnafın Ağaç Sevgisi

Samsun’da bir esnaf kesmeye kıyamadığı ağacı iş yerinin içinde bırakınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

06 Mayıs 2016 Cuma 10:45
Samsun’lu Esnafın Ağaç Sevgisi
‘’ ÇEVRE DOSTU ESNAF HERKESE ÖRNEK OLDU ‘’

Atakum’da fırının yapıldığı yerdeki dut ağacını kesmeye kıyamayan dükkân sahibi Ali Çıldır, ağacı dükkânın içine alıp yarısından yukarısını dükkânın dışına çıkardı. Gövdesi içeride, dalları dışarıda olan dut ağacının bakımını düzenli olarak yapan Çıldır, çevreye karşı duyarlı bir davranış sergiledi.

    

ÇILDIR : ‘’ GÖLGESİNDE OTURUP ÇAY İÇMEK AYRI GÜZEL ‘’

Çıldır, " Bu ağaç binanın kurulduğundan beri vardı. Biz de bu dükkânın yapım aşamasında bu ağaca kıyamadık. Kesmeyelim bunu yazık olur dedik. Dut ağacı bu, yaprakları da açtı. Taze bir şekilde dutları da yiyeceğiz. Kıyamadık hem dekor olur dedik hem çevremizi koruyalım dedik. Kesmedik bu ağacı, bakımını yapıyoruz, suluyoruz. Müşterilerimizin de hoşuna gidiyor. Dikkatlerini çekiyor. Güzel tepkiler alıyoruz ağaçla ilgili. Biraz engel olsa da dekor olarak düşünüyoruz. Müşterilerden güzel tepkiler almak bizim de hoşumuza gidiyor. Ağacımızdan memnunuz. Dükkânın arka tarafında bir dut ağacı daha var. O dışarıda kaldı. Biz de elimizden geldiği kadar ağaçlara sahip çıkıyoruz. İnsanların ilgisini çekiyor. İki ağacın da bakımını düzenli olarak yapıyoruz. Doğayı koruma adına güzel bir şey. Gölgesinde oturup bir çay içmek için de güzel. Gölgelik yapıyor " dedi.
 

  
 
Son Güncelleme: 06.05.2016 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.