banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu esnaf onu bulana bin TL ödül verdi

Samsun’da esnaflık yapan bir vatandaş, lise öğrencisine bin TL ödül verdi.

banner269

Samsunlu esnaf onu bulana bin TL ödül verdi

Samsun’da esnaflık yapan bir vatandaş, lise öğrencisine bin TL ödül verdi.

15 Mart 2020 Pazar 18:40
Samsunlu esnaf onu bulana bin TL ödül verdi


Samsun’da esnaflık yapan 50 yaşındaki Şenol Çelik, kaybolan papağanını bulan lise öğrencisine bin TL ödül verdi.

Çelik'in 'Artist' isimli papağanı 5 gün önce kaybolmuştu. Bunun üzerine ilan verip sultan papağanı olan Artist’in bulunması için bin TL ödül koydu.
İlandan sonra 9. sınıfa giden 15 yaşındaki lise öğrencisi Abdullah Çırak ‘Artist’i bularak sahibi Şenol Çelik'e teslim etti. Şenol Çelik de vaat ettiği bin TL ödülü lise öğrencisine verdi.

"HER KURUŞU HELAL OLSUN"

Papağanının bulunmasına çok sevinen Şenol Çelik, “Abdullah kardeşime bu duyarlılığından ötürü çok teşekkür ederim. Artist’i bulup bana getirdi. Ben de kendisine ödülünü takdim ettim. Her kuruşu helal olsun. Eğitiminde harcar inşallah. Bu paranın bir lise öğrencisine gitmesi ayrıca çok güzel oldu. Papağanım da geldi. Durumu iyi ve sağlıklı. Bulunmasına ailecek çok sevindik.” dedi.

"SAHİBİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Papağanı bulan Abdullah Çırak ise papağanı nasıl bulduğunu şöyle anlattı: “Okul dönüşü bir elektrik direğinin üstünde gördüm. Uçmaya başladı bir inşaata kondu. Oradaki işçiler bana seslendi. Biz yakalayamadık sen tutabilirsen al diye. Gittiğimde benden kaçmadı. Eve götürüp besledim. Sahipli olduğunu bilmiyordum. İnternetteki haberleri görünce fark ettim. Sahibine ulaşıp teslim ettim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunödülSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay 2020-03-15 22:15:49

Helal olsun

Avatar
Hüseyin Şen 2020-03-16 20:17:05

Bizim insanımız dürüst ve erdemlidir.