banner388

Samsunlu doğaseverlerden macera dolu kamp

Samsun'da doğasever 25 kişi gece konaklamalı macera dolu bir kamp düzenledi.

Samsunlu doğaseverlerden macera dolu kamp

Samsun'da doğasever 25 kişi gece konaklamalı macera dolu bir kamp düzenledi.

27 Şubat 2018 Salı 10:27
Samsunlu doğaseverlerden macera dolu kamp

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Tepebaşı Mahallesi Kovanlık mevkisinde Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği tarafından kamp düzenlendi. 25 kişinin katıldığı kampta keşif yürüyüşü düzenledi.

Tilki Dağcılık Kulübü Derneği (TİKDAK) üyelerininde katılım sağladığı kampta dernek başkanı Yiğit Kara triking konusunda bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Doğaseverler aynı zamanda 14 şubat 2018 tarihinde vefat eden arkadaşları Mehmet Ali Karaman’ın anısına kamp alanına "Kampımızdasın" şeklinde fotoğraflı pankart astı.

Bisikletliler Derneği Bafra Temsilcisi ve Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin yaptığı açıklamada "Gençlerimizi doğa ile iç içe yaşamaya, Baframızın tarihi, turistik bölgelerini keşfetmeye ve kamp kültürlerine öncülük etmeye çalışıyoruz. Doğa yürüyüşleri konusunda gençlerimize uygulamalı eğitim veren Tilki Dağcılık Kulübü Derneği teşekkür ederim. Yokluğunu her zaman hissedeceğimiz kamp arkadaşımız Mehmet Ali Karaman’a Allah'tan rahmet diliyorum. Gençlerimizle yaptığımız doğa kamplarımızda her zaman lojistik olarak destek aldığımız Bafra Belediyesine ve Tepebaşı muhtarına, güvenliğimizi sağlayan jandarmamıza çok teşekkür ediyorum" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.