banner388

Samsunlu çocuk inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybetti!

İstanbul'da inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Samsunlu çocuğun cenazesi memleketine götürüldü.

Samsunlu çocuk inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybetti!

İstanbul'da inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Samsunlu çocuğun cenazesi memleketine götürüldü.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 15:17
Samsunlu çocuk inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybetti!

İstanbul'un İslambey Mahallesi'nde oyun oynadığı sırada inşaatın içerisinde bulunan çukura düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki İhsan Baran Geldi’nin cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak Samsun'a götürüldü.

6 SAATLİK ÇALIŞMA 

Küçük çocuk inşaat çukuruna düştükten sonra durumu fark eden yakınları polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden ekipler, 6 saatlik çalışmanın ardından çocuğu kurtardı. Ambulansla hastaneye götürülen çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

İhsan Baran Geldi’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

FİRMA ÖNLEM ALMADI

Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen İhsan Baran’ın dedesi Osman Karaca müteahhit firmanın önlem almadığını belirterek, “Müteahhidin ihmali, orada çukur açıyorlar ama kapatmıyorlar. Müteahhitten şikayetçiyim bir can bu kadar mı ucuz. Kurtarma çalışmaları 6 saat sürdü. Hastaneye gider gitmez öldü, orası 10 metrelik bir çukur. Önlem olsaydı bu olmazdı. Bu kuyunun üstüne tahta koysan yine bir şey olmazdı. Adam 5 kuruş fazla kazanacağım diye hiç önlem almamış” ifadelerini kullandı.
 
Burada otopsi işlemleri tamamlanan İhsan Baran Geldi’nin cenazesi baba Oğuzhan Geldi tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketi Samsun’a götürüldü.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2019-05-22 16:17:42

Her önüne gelen ikdidara yakin olan müteahhit oldu.sonuç böyle şeyler çoğaldi.bir ceza olmaz 301 madenci öldüde ne oldu adamlar dişarda. Durum şu sen haklisin musa ama rizkimizi firavun veriyor kanunu var...

Avatar
ÖZLEM 2019-05-23 09:49:58

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN İNŞAATTA NE İŞİ VAR ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ YA YAZIK MİLLET NERELERE DÜŞTÜ KÜÇÜK ÇOCUKLARI NASIL ÇALIŞTIRIRSINIZ.