banner388

Samsunlu çılgın şoför

Samsun'un Salıpazarı ilçesindeki çılgın şoför hareket halindeki otomobilden inerek oyun havası oynuyor.

Samsunlu çılgın şoför

Samsun'un Salıpazarı ilçesindeki çılgın şoför hareket halindeki otomobilden inerek oyun havası oynuyor.

28 Aralık 2017 Perşembe 10:48
Samsunlu çılgın şoför

Samsun Haber - Samsun'un Salıpazarı ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Süleyman Şahin, otomobiliyle tehlikeli bir şova imza attı. Otomobil seyir halindeyken aşağıya inen ve oyun havası oynamaya başlayan Şahin, yaptığı hareketler ile dikkat çekiyor.



Genç şoför, bu tehlikeli hareketlerini trafiğe kapalı yollarda yapıyor. 


"TRAFİĞE KAPALI ALANDA YAPIYORUM"

Süleyman Şahin bu işi hobi olarak yaptığını söyleyerek, "Ben daha önce internette bir video seyretmiştim. O video dikkatimi çekti ve hoşuma gitmişti. Acaba ben bunların daha iyisini yapabilir miyim diye sordum kendi kendime. Bu yaptığım hareketleri yurt dışında yapıyorlardı. Ben de bu hareketlerin Türk versiyonunu yapmak istedim. 'Erik dalı' şarkısı eşliğinde oynadım. Ben bu işi eğlenerek yapıyorum. Arabalar ile uğraşmayı seviyorum. Bu ayrı bir sevda. Her insanın bir hobisi vardır. Bu da benim hobim. Ben bunları trafiğe kapalı alanlarda yapıyorum. Kimseyi hiçbir şekilde tehlikeye atmıyorum. Ben aynı anda trafiğe kapalı alanlarda araba giderken arka koltuğa geçerek oynayabiliyorum. İlk başta bu videoyu attığımda tepki almıştım ancak trafiğe kapalı alanlarda bunları yaptığımı söylediğimde vatandaşların da hoşuna gitti" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2017-12-28 13:31:19

Açıklamalarını okuduğumda Şahan Gökbakar'ın trafoya işeyen adam skeci gözümün önüne geldi.