banner388

Samsunlu çiftçilere büyük destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, üretimini artırmak isteyen 2 çiftçiye destek verdi.

Samsunlu çiftçilere büyük destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, üretimini artırmak isteyen 2 çiftçiye destek verdi.

25 Aralık 2017 Pazartesi 13:32
Samsunlu çiftçilere büyük destek

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, tarıma yönelik destek çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, üretimini artırmak isteyen 2 aileye fide desteğinde bulundu.


 
Samsun’un Terme ilçesinde bulunan süs bitkisi yetiştiricisi Nazike-Sefa Taşpınar çifti, Büyükşehir Belediyesi’ne başvurdu. Yapılan incelemeler sonucu 2 aileye 5 bin adet fide desteği verildi.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir, Terme, 19 Mayıs ve Bafra ilçelerinde çok sayıda kesme çiçek yetiştiricisi olduğunu belirtti. Daire Başkanı Özdemir yaptığı açıklamada, “Yetiştiriciler ile birebir görüşüyoruz. Sorunlarını yerinde inceleyerek, çözümler üretiyoruz. Yaptığımız incelemelerde sera, sera naylonu, fide gibi ihtiyaçlarını karşılayarak destekliyoruz. Bu kapsamda Terme’de 2 ailemize 5 bin adet fide verdik. Bu fidelerle üretimlerini artıracaklar. 2018 yılında sadece kesme çiçek değil, peyzaj çiçekçiliğini de geliştirmek için çaba harcayacağız” dedi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-25 13:59:10

Üretenin her zaman yanında olmak lazım. Kahvehanelerde boş boş oturanları da çalıştırmak lazım buralarda.