banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu çift nikahlarını parkta kıydı

Samsun'un Havza ilçesinde genç çift nikahlarını parkta kıydı.

banner269

Samsunlu çift nikahlarını parkta kıydı

Samsun'un Havza ilçesinde genç çift nikahlarını parkta kıydı.

10 Eylül 2018 Pazartesi 09:08
Samsunlu çift nikahlarını parkta kıydı

Samsun haber - Samsun'un Havza ilçesinde Aliye Betül ve Kadir Yılmaz çifti nikah törenini ödüllü park olan Kevser Akıllı Park'ında düzenledi.. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de gençlere sürpriz yaparak nikahlarını kıydı.

Genç çiftin nikahını kıyan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz parkta nikah kıyma talebi ile geldiler ve bizlerde gençleri kırmayarak isteklerini kabul ettik. Bizimde onlardan isteğimiz var. Gençlerimiz sayesinde Akıllı Parkta ilk nikah kıyılmış oldu. İlçemizin nüfusu ihtiyacımız var. Kendilerini tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Genç çiftin nikah törenine arkadaşları ve aileleri katılırken nikah şahitliğini ise Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü görevine atanan Sezen Necla Mutlu ve Cemil Şahiner yaptı.

Aliye Betül ve Kadir Yılmaz çifti, "Nikahımızı özel bir yerde kıymak istedik. Sağ olsun Belediye Başkanımız istediğimizi kırmadı ve birde bize sürpriz yaptı, nikahımızı kendi kıydı. Kendisine ve bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHavza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.