banner388

Samsunlu Bir Asırlık Koca Çınar

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde yaşayan 110 yaşındaki Hasan Aslan, 98 torunu ve anılarıyla şaşırttı.

Samsunlu Bir Asırlık Koca Çınar

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde yaşayan 110 yaşındaki Hasan Aslan, 98 torunu ve anılarıyla şaşırttı.

15 Kasım 2016 Salı 11:15
Samsunlu Bir Asırlık Koca Çınar

Samsun’un Salıpazarı ilçesindeki Karadere Mahallesinde  jandarma ekiplerinin mahallelerde yaptığı asayiş uygulamaları sırasında Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Mahmut Çetinkaya, tesadüfen karşılaştığı 110 yaşındaki Hasan Aslan’ın anılarını dinledi.

110 yaşındaki koca çınar, Kıdemli Başçavuş Mahmut Çetinkaya’ya çocukluk ve gençlik yıllarını anlatıp, askerlere yakın ilgi göstererek 2 evlilik yaptığını ve iki eşinden 5 çocuğu ve 98 torunu olduğunu belirtti. Atatürk dönemlerini çok iyi hatırladığını, mahallelerine her asker geldiğinde kucaklayıp sohbet etmekten hoşlandığını söyleyen Hasan Aslan, 15 Temmuz olaylarında asker üniforması giymiş eşkıya-teröristlerin Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki hainler olduğunu ve gerekli cezaları almaları gerektiğini belirtip, Türk halkının eskisinden daha fazla askerine sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Hasan Aslan, ikinci eşini de kaybettiğini, artık yaşlandığından dolayı en küçük kızının yanında kaldığını söyledi.

Son Güncelleme: 16.11.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şakir Kaan 2020-12-12 01:19:27

MaaşAllah amcamıza. Babamı bu yaz Corona'dan 71 yaşımda kaybettim. Maalesef vefat raporuna CORONA yazmadılar, Bulaşıcı hastalık yazdılar. Keşke babam da yaşasaydı da 110 değil 80 yaşını görseydi, yine yeterdi. Takdiri İlahi böyleymiş. Allah babama ve merhum bütün babalarımıza geçmişlerimize rahmet eylesin.