banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu avcı 35 tür hayvana bakıyor

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir avcı, 15 türde farklı hayvana bakıyor.

banner269

Samsunlu avcı 35 tür hayvana bakıyor

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir avcı, 15 türde farklı hayvana bakıyor.

02 Şubat 2018 Cuma 09:39
Samsunlu avcı 35 tür hayvana bakıyor

Samsun haber - Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 16 yıl önce hobi olarak hayvan bakmaya başlayan 37 yaşındaki İsmail Esen, bu sevginin çocukluktan başladığını ifade etti. 

Esen'in beslediği 35 çeşit hayvanın içerisinde deve kuşu, tavus kuşu, sülün, keklik, kaz, ördek, yaban keçisi, hindi, güvercin ve köpek gibi türler yer alıyor.

Avcı Esen aynı zamanda kendisi gibi bu işi seven tanıdıklarına da hayvanların yavrularını ve yumurtalarını vererek destek oluyor.

Avcı olduğu için bu işe merak saldığını belirten Esen, "Hemen hemen 35-40 çeşit hayvanımız var. Bunların aylık masrafı bin 300 lira civarında. Bu işi ticari olarak hiç düşünmedim, hobi olarak başladım, hobi olarak da devam ediyorum. Elimizdeki kaz yumurtası, ördek yumurtası, yabani ördek yumurtası, tavus kuşu yumurtasını isteyene ücretsiz olarak veriyorum. Elimizdeki hayvanları çoğalttıktan sonra küçük çocukları buraya davet ederek yaban hayatını göstereceğiz. Böylelikle hayvan sevgisini aşılayacağız” dedi.


-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.