banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu aileler güvenlik kamerası istiyor

Samsunlu aileler, çocuklarını güven içerisinde parklara götürebilmek için parklara güvenlik kamerası konulmasını istedi.

banner269

Samsunlu aileler güvenlik kamerası istiyor

Samsunlu aileler, çocuklarını güven içerisinde parklara götürebilmek için parklara güvenlik kamerası konulmasını istedi.

26 Mart 2018 Pazartesi 10:55
Samsunlu aileler güvenlik kamerası istiyor

İhlas Medya kuruluşlarının "Çocuk parklarına güvenlik kamerası konulsun" çağrısına Samsunlu aileler destek verdi. Samsunlu aileler, tedirgin olmadan çocuklarını parklara götürmek istediklerini söyleyerek çocuk parklarına güvenlik kamerası konulması talebinde bulundular.

"ÇOCUK KAÇIRMA OLAYLARI VAR" 

Çocuğunu parka götüren Neslihan Güldoğan isimli vatandaş, "Bir saniye bile çocuğumu gözden kaybettiğimde telaşa kapılıyorum. Malum çocuk kaçırma olayları, cinsel taciz olayları var. Ya da tanımadığım bilmediğim insanların ona yaklaşacak olmaları düşüncesi beni tedirgin ediyor. Bunun için parkların çeşitli yerlerinde güvenlik kameraları olabilir" ifadelerini kullandı. 

BAŞKA ÇARE YOK!

 
Torununu parka götürürken büyük bir tedirginlik yaşadığını belirten Ferhat Gün ise, "Çocuğu kaçırırlar diye korkuyoruz. Başından ayıramıyoruz. Annesi bile evden çıkmadan önce bize 'kaçırırlar' diye tembih ediyor. Parklarda güvenlik kamerası olması lazım. Güvenlikçi de olabilir. Başka bir çare yok" dedi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
olmayan adalet 2018-03-26 12:18:48

evet ne güzel olur hem yandaşlar da ekmek yer, mesela ilkadım ilçe sınırlarındaki parkların güvenlik kamera işlerini ....... yapar (tesadüf,yok yook ihale yapıldı ya aaa )

Avatar
Atif 2018-03-26 19:15:04

Ozelliklede ilkadim hastanebasi kadifekale cedit her parkta tacir dolu gece gunduz