banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunhaber.com’dan Taner Tekin’e ziyaret

Samsunhaber.com ekibi MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’i ziyaret etti.

banner269

Samsunhaber.com’dan Taner Tekin’e ziyaret

Samsunhaber.com ekibi MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’i ziyaret etti.

07 Eylül 2018 Cuma 19:03
Samsunhaber.com’dan Taner Tekin’e ziyaret

Samsun Haber - Samsun Haber - Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin'i ziyaret etti.

Samsunhaber.com ekibi MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ile bir süre sohbet etti. Geçtiğimiz Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde güzel bir süreç geçirdiklerini belirten Başkan Tekin Samsunhaber.com ekibine olası ittifak düşüncelerini paylaştı. Başkan Tekin konuşma sırasında Belediye Başkanı olabilecek kişilerde aranan özellikleri ve kriterlerden bahsetti.

Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 08.09.2018 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLU 2018-09-08 10:16:51

İTTİFAK OLMASI HALİDE SAMSUN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ SAYIN ERHAN USTA OLMASI ÇOK DOĞRU KARAR.SAMSUN KAZANIR SAMSUNLU KAZANIR.. BU KONUDA MHP GENELMERKEZİNE DÜŞÜNCELERİMİ YAZDIM