banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunhaber.com yeni yerinde!

Samsun'un köklü haber sitesi Samsunhaber.com, yeni yerinde yayın hayatına devam ediyor!

banner269

Samsunhaber.com yeni yerinde!

Samsun'un köklü haber sitesi Samsunhaber.com, yeni yerinde yayın hayatına devam ediyor!

28 Ekim 2019 Pazartesi 23:46

Samsun'da haber ve gazetecilik konularına damga vuran Samsunhaber.com, yayın hayatına yeni yerinde devam ediyor. 4 yıldır yayın hayatını sürdüren Samsunhaber.com'un İmtiyaz sahipliğini Erdal Şencan üstlenirken; Genel Koordinatörlüğünü Ünal Yavuz, Genel Yayın Yönetmenliği'ni de Mehmet Yazıcı yapıyor.

'Emeğe Saygı' denildi

Konuşmaya başlayan Genel Koordinatör Ünal Yavuz; "Değerli misafirler, hepiniz hoşgeldiniz. Açılışımızda protokol, halkımız ve gazeteci arkadaşlar, hepsi burada. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Cumartesi günü açılış ile ilgili yazdığım yazıdan alıntılar yaparak konuşmamı bitirip, daha sonra sözü sayın Vali'mize ve Büyükşehir Belediye Başkanı'mıza bırakmak istiyorum." diyerek kaleme aldığı 'Emeğe Saygı' yazısını okudu.

"Neyin bedelini ödediysek o'yuz"

Daha sonra kürsüyü devralan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; "Şurası önemli, bedel ödemek. İnsan hayatta neyin bedelini öderse ona ulaşır. Hayatın her evresi böyledir. Eğer iyi insan olmanın bedelini öderseniz iyi insan olursunuz. Negatif insan olmanın bedelini öderseniz, negatif insan olursunuz. Kısaca; her iyi şeyin de, kötü şeyin de bedeli var. Bu şehir Karadeniz'in merkezi, bölgenin lokomotifidir. Bu şehrin bugünkü durumuna baktığınızda, pozitif ve negatif yönlerini kendi içinizde bir tartın. Neyin bedeli ödenmişse bugün oyuz. Neyin bedelini ödersek de o olacağız. Bu konuda da Samsun'da yerel basına çok iş düşüyor. Belediye olarak da biz de gayret içerisindeyiz. Şehrin geleceği için her türlü eleştiri ve haberin başımızın üstünde yeri var. Basına her zaman kapımız açıktır. Hayırlı olsun." dedi.

"Samsun her alanda lider olmak zorundadır"

Demir'den sonra konuşmasını yapan Samsun Valisi Osman Kaymak; "Bu güzel açılışlarda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Samsun gerçekten önemli bir kent ve bugün Cumhuriyet'imizin 96. yılını kutluyoruz. Bu vesileyle; başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Samsun, her alanda öncü ve lider olmak zorundadır. Tarımda, sanayide, basında en iyisini yapmak zorundayız. Samsun basınını önemsiyoruz. Samsun basını güçlüdür. Bana her yönden haber geliyor ama en çok haberi basından alıyorum. Samsunhaber.com'a da başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Yeni stüdyo çok beğenildi

Konuşmaların ardından açılışı yapmak üzere kurdele kesildi. Samsunhaber.com ofisini gezdikten sonra yeni stüdyoyu beğenen Samsun Valisi Osman Kaymak, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 9. Bölge Müdürü Mustafa Seçkin Buz, OMÜ Genel Sekreteri Doç.Dr.Menderes Kabadayı, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve CHP İl Başkanı Mehmet Kundak stüdyoda toplu fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 31.10.2019 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yazın bunuda 2019-10-29 17:04:34

mynet gelsin de haber sitesi nasıl olur görsün ayrıca samsun dünya göz hastanesını kınıyorum 55 yaşını doldurmuş emeklılere tedavi ücretsiz kampanyası altında giydiriyolar yok şu parası var şunu film cekılecek şak 250 tl maşAllah