banner388

Samsunhaber.com'u ziyaret eden Recep Güleroğlu'ndan flaş açıklamalar

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Samsunhaber.com'u ziyaret eden Recep Güleroğlu'ndan flaş açıklamalar

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi.

10 Ekim 2019 Perşembe 17:57
Samsunhaber.com'u ziyaret eden Recep Güleroğlu'ndan flaş açıklamalar

ESNAFIMIZ BİTME NOKTASINA GELDİ

Yeni yayın döneminde Samsunhaber.com'a ziyaretler devam ediyor. İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Esnafın artık bitme noktasına geldiğini, ekonominin kötü yönetildiğini ifade eden Güleroğlu; 'Şu anda tabiri caizse can çekişen esnafımız var. Siftah yapmadan kepenk kapatan, yarına umutlu bakamayan bu kesim ciddi zorluklar içinde hayatını idame ettiriyor. Samsun kepenk kapatan esnaf sıralamasında ilk 6 ayda Türkiye'de 1. sırada. Yıl sonunu göremeyecek çok sayıda esnafımız var. Bu insanların vebali kim de?' dedi. 

BELEDİYELER ÇOK KÖTÜ YÖNETİLDİ

Yerel seçim sonrası AK Partili başkanların belediyeleri çiftliğe çevirdiğini ve borç batağında belediyeler bıraktıklarını dile getiren Güleroğlu; 'Türkiye'nin her tarafında aynı durum. Benim memleketimde ise durum felaket. Babalarının malı gibi harvurup harman savurmuşlar. Yapılan harcamalara bakıyoruz dudak uçuklatan işler yapılmış. Asıl kötü olan bunlara hesap sorması gereken mercilerin harekete geçmemesidir. Burası bir devlet kurumudur. Yanlışlık varsa hesap sor. Eğer o hesabı sormazsan bu devran böyle gider. 17 yıldır da böyle gelmiş böyle gidiyor zaten.' diye konuştu.

HAREKATA TAM DESTEK VERİYORUZ

Barış Pınarı Harekatın'na tam destek verdiklerini belirten Güleroğlu; 'Devletimizin ve milletimizin bekası söz konusu olduğunda biz her zaman orada oluruz. Allah ordumuza güç versin bir askerimizin bile burnu kanamadan oradan zaferle çıkmayı nasip etsin. Biz çok güçlü bir orduya sahibiz. Öyle inanıyorum ki bu harekat büyük bir başarı ile sonuçlanacak ve Fırat'ın Doğusu terör örgütlerinden temizlenecektir. Partimiz de bu süreçte hem milletimizin hem de devletimizin yanında yer almaya devam ederek bu tarihi günlerde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir.' şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.12.2021 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manam 2019-10-11 11:40:45

Bi susun beeee