banner388

Samsunhaber.com TÜYAP Mobilya Fuarında

TÜYAP’ın düzenlediği Samsun 3.Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın 4. Gününde Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan ve haber ekibi, fuarı ziyaret etti.

Samsunhaber.com TÜYAP Mobilya Fuarında

TÜYAP’ın düzenlediği Samsun 3.Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın 4. Gününde Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan ve haber ekibi, fuarı ziyaret etti.

10 Mart 2018 Cumartesi 19:39

Samsun haber - TÜYAP’ın düzenlediği Samsun 3.Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın 4. Gününde Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan ve haber ekibi, firma sahiplerine ziyarette bulunarak fuarın nasıl gittiğiyle ilgili kısa sohbetlerde bulundu. Firma sahipleri fuardan memnun kaldıklarını ve Samsun için güzel ve özellikle mobilya sektörü için büyük bir önem taşıdığını söylediler. Ziyaretin sonunda TÜYAP Karadeniz Bölge Müdürü Server Seçer de fuarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Firma sahipleri fuar hakkında şunları söyledi: “Çoğunlukla firma sahipleri daha öncede fuara katıldıklarını söyleyerek seneye katılmak istediklerini dile getirdiler. Fuar umduğumuzdan daha da iyi oldu. Samsun ekonomisi ve mobilya sektörü için çok güzel bir etkinlik. İnsanlar burada birden fazla çeşit görüp kıyaslama yapabiliyorlar. Fuar için yeni tasarımlar yaptık. Uzun uğraşlar sonucunda ortaya güzel el emeği mobilyalarımız ortaya çıktı. İnsanların fuara ve mobilya fuarına ilgisi gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Özellikle hafta sonu olması nedeniyle daha da yoğunluk var. Samsun’un dışında çevre illerden de gelen ziyaretçilerimiz oldu. Samsun mobilyasının bir marka haline gelmesini istiyoruz.”

Ziyaretçiler en çok ilgi çeken ürünler hakkında bakın neler söylemiş: “Yatak, koltuk takımı, aydınlatıcılar, perdeciler, çocuk mobilyaları ve ahşap mobilya gibi birçok farklı ürünün olduğu Mobilya ve Dekorasyon Fuarına büyük ilgi gösteren ziyaretçiler özellikle ahşap mobilyaların dikkat çektiğini belirttiler. Bunun yanı sıra aydınlatma ve çocuk mobilyalarının da dikkat çektiği ve almak istediklerini söylediler.”

“Türkiye’nin 81 iline satış yapmaya başladı”

Mobilya fuarının 3 yılda olumlu bir şekilde yola devam ettiğini söyleyen Seçer, “3. Mobilya ve Dekorasyon Fuarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bugün çok yoğun bir kalabalık var. Samsun’daki 17 ilçeden gelen halkımız aynı zamanda farklı illerden gelen mobilya mağazaları iş bağlantıları kurmak için geldiler. Artık bu fuar daha profesyonel hale geldi. Stand açanlar muhteşem özel dekorlu standlar yapıyorlar. Mobilya sektörü artık çok iyi tasarımlar yapar hale geldi. Mobilya sektörü ihracat yapmaya başladı. Aynı zamanda mobilya sektörümüz artık Türkiye’nin 81 iline satış yapmaya başladı” diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.03.2018 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.