banner388

Samsunhaber.COM seçime hazır

2019 yerel seçimlerine bir yıldan kısa bir süre kaldı. Samsunhaber.com haber merkezi tam kadro seçimlere hazırlandı.

Samsunhaber.COM seçime hazır

2019 yerel seçimlerine bir yıldan kısa bir süre kaldı. Samsunhaber.com haber merkezi tam kadro seçimlere hazırlandı.

03 Nisan 2018 Salı 17:26

Samsun haber - 5 yılda bir yapılan Yerel Seçimlere bir yıldan az bir süre kaldı. 31 Mart 2019 tarihinde Pazar günü yapılması planlanan yerel seçimler nedeniyle vatandaşlar sandık başına gidecek. Samsunhaber.com'da vatandaşları yerel seçimlerde en iyi kararı vermelerine yardımcı olmak için seçimlere hazırlandı.

SEÇİM DOSYASI

Samsuhaber.com Haber Merkezi ilçe belediyeleri ve adaylar ile ilgili hazırlayacağı bir birinden özel haberlerle gündeme ışık tutacak. Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdür Nevin Aydoğan’ın koordinatörlüğünde seçim dosyasını açan Samsunhaber.com doğru bilgiyi siz değerli okurlara aktaracak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamuoyu analizcisi 2018-04-03 19:49:04

samsun ak partinin rakibi chp.. ilkadım ,atakumda chp iyi aday cıkarırsa banko... Bu kanıya niye nasıl vardım. İLKADIM 50 BİN SEÇMEN TABANI VAR CHP NİN. ATAKUM CHP KALESİ. İLKADIM SAĞ SEÇMENİN OY VEREBİLECEĞİ BİR ADAY BULURSA CHP SEÇİMİ ALMA İHTİMALİ YÜKSEK.. ATAKUM DA CHP SEÇİMİ ALACAK BİR KAÇ ADAYI VAR GİBİ.. KAVAKLILAR FEDERASYONU GENEL BAŞKANI DR YILMAZ KARAGÖZ.. SEÇİM YÜZDE 70 ALIR. İLKADIM AK PARTİDEN BU YAPI İLE ANCAK CHP ALIR. ADAY İYİ OLURSA. SON GÜNLERDE KAVAK TA BABASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ OLAN AHMET ALTANIN OĞLU SEYDİ AHMET ALTAN . İSMİ KONUŞULUYOR.. FISIL SESLER

Avatar
İLKADIM 2018-04-03 20:14:56

İLKADIM CHP ALABİLİR.

Avatar
İLKADIM CHP SEÇMEN 2018-04-05 06:40:50

CHP İYİ BİR ADAY BULURSA SEÇİMİ ALIR.. ŞUAN MHP BÖLÜNDÜ , İYİ PARTİ ZOR. AK PARTİNİN KARŞINA CHP OLARAK İYİ BİR ADAY BULMAMIZ ŞART.. SAĞ SEÇMENİ OY ALABİLECEĞİ BİR ADAY ŞART. İSTİŞARELER VAR. BU ADAYI NE OLARAK ERKEN NETLEMESİ LAZIM

Avatar
nevzat seven 2018-04-06 21:41:29

ilkadım ERDOĞAN TOK BANKO..