banner388

Samsunhaber.com SAMGİAD’ın konuğu oldu

Samsunhaber.com SAMGİAD’ın düzenlediği Nisan ayı iş yemeğinin konuğu oldu. Programa katılan Samsunlu Genç İş Adamları Samsunhaber.com’a övgü yağdırdı.

Samsunhaber.com SAMGİAD’ın konuğu oldu

Samsunhaber.com SAMGİAD’ın düzenlediği Nisan ayı iş yemeğinin konuğu oldu. Programa katılan Samsunlu Genç İş Adamları Samsunhaber.com’a övgü yağdırdı.

30 Nisan 2018 Pazartesi 12:30

Samsun haberSamsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD)’ın düzenlediği Nisan ayı iş yemeğine, MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP İl Başkanı Taner Tekin, bölgenin lider haber sitesi olan Samsunhaber.com’un imtiyaz sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı konuğu oldu. Yelken Klüp’te düzenlenen programın açılış konuşmasını kürsüye davet edilen Samsunhaber.com’un imtiyaz sahibi Erdal Şencan yaptı. Kendilerini davet eden SAMGİAD ailesine teşekkür eden Şencan, “2.5 yıl önce 3 kişilik bir ekiple Doğru, Dürüst ve Hızlı habercilik anlayışını benimseyerek çıktığımız bu yolda, an itibariyle ajans kısmıyla birlikte 34 kişilik bir kadromuz var. Günlük ortalama 50 bin tekil ziyaretçi, aylık 4 milyondan fazla sayfa gösterimiyle Türkiye'de 23. Samsun ve Karadeniz'de ise 1. sıradayız. Birazdan sizlere Genç Zirve program moderatörümüz Mert Volkan Gün bir sunum gerçekleştirecek. Son olarak, bu aksam bizleri bu organizasyona davet eden değerli SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Genç Zirve Tanıtıldı

Samsunhaber.com ve SAMGİAD işbirliğinde hazırlanan Genç Zirve programının tanıtımı için ise moderatör Mert Volkan Gün sahneye davet edilerek, "Samsun'u başarıya taşıyan isimleri yani sizleri SAMGİAD ailesini ve kentimizdeki değerli diğer iş adamlarını Genç Zirve programımızda konuk edeceğiz. Haftada bir yayınlanacak olan programın süresi 30 dakikadan oluşuyor. Aynı zamanda şu konuya değinmek istiyorum hepimizin canlı yayın korkusu vardır bunun önüne geçmek için program canlı yayın yerine bant yayından verilecek. Şuana kadar projeyi bahsettiğim kişiler çok olumlu karşıladılar. Savaş Başkanıma da bize bu imkanı verdiğin için tekrar teşekkür ederim" diye konuştu.

“Çok daha iyi başarılar elde edeceklerine hiç şüphem yok”

Samsunhaber.com’un yeni genç ve dinamik olduğunu belirten Başkan Gömeç, Samsun Genç İş Adamları Derneği, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonun 71 derneğinden önem sıralamasında 5. 6. sıralamada gelen 10 yıldır kaliteli yönetimi, kaliteli yönetilmesi değerli başkanları ve kurulu üyeleriyle birlikte adından ve gücünden konfederasyon genelinde de söz ettiren çok önemli bir dernek olma yolunda devam ediyor. Her gün Samsun’a farklı katma değerler ve çeşitlilik sağlayan, bu günde bizim misafirimiz olan Samsunhaber.com’un imtiyaz sahibi Erdal Bey ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Beyi kutluyorum. Yeni, dinamik, enerjik daha 2-3 yıllık bir geçmişi olan ama bu kadar kısa zamanda ciddi derecede güzel başarılar elde ettiler. Ofislerini ve çalışma arkadaşlarını tanıdım. İlerleyen günlerde çok daha iyi başarılar elde edeceklerine hiç şüphem yok. Samsun’un değerine değer katmaya, katma değerli güzel haberler üretmek için yolları açık olsun. Kürsü, mikrofon ve canlı yayın korkusu yenilmeli. Samsunhaber.com’a bu konuda rica ettim ve anlayışla karşıladılar. Canlı yayın yerine banttan yayın yapmayı kabul ettik. Doğabilecek ufak tefek eksiklikleri ve artıları kendi gözünüzle görüp makas attırabiliyorsunuz. Seçimlerde esnaflar ve kobiler olarak bekleme şansımız yoktu. Çok doğru bir karar alındığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Seçimi erken bir tarihe alalım şeklinde bir çağrısı oldu”

Ülkemizdeki sıkıntıların hala devam ettiğini söyleyen Usta, “Ülkemizin sıkıntılı zor günleri devam ediyor. Bu zor süreci hala atlatabilmiş değiliz. 16 Nisan’da bazı sıkıntıları aşmak amacıyla referandum süreci oldu. Bu süreçle birlikte medyada muazzam şekilde seçimin ne zaman olacağı kim kimle ittifak yapacağı konuşulmaya başlandı. Seçim için öngörülen tarih 3 Kasım 2019 olarak görülüyordu; ancak seçimin 3 Kasıma kadar dengeli ve sağlıklı şekilde ulaşması her geçen gün zorlaşıyordu o yüzden Genel Başkanımızın seçimi erken bir tarihe alalım şeklinde bir çağrısı oldu” diye ifade etti.

 “Hep birlikte siyaset yapalım”

Milliyetçi Hareket Partisinin kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Tekin, “ Yaklaşık 2 yıl önce göreve geldiğimde, ülkenin en genç il başkanıydım. Kendi sektörlerinde gerçekten, kendilerini ispatlamış birbirinden değerli iş adamları arkadaşlarım Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları sonuna kadar açık. Elimden gelen gayretleri göstereceğime sizlere destek vereceğimden hiç şüpheniz olmasın. Bu ülkenin ve bu şehrin menfaatleri için hep birlikte siyaset yapalım” dedi.

Haber: Müberra TAŞÇI / Kameraman: Furkan KOÇ
 

Son Güncelleme: 02.05.2018 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsu 2018-05-03 12:19:06

Bir olun tek olun
Bölümeyin yok oluruz
%25 solcu yıllarca bu ülkeyi sakat yönetmiş
Değerlerimize saldırmış